Gold River Media revízió – átverés vagy nem?

A GoldRiverMedia egy olyan videónéző oldal, ahol pénzjutalmat kaphatunk az általuk ajánlott videók megtekintéséért.

Gold River Media adatlap

Megnevezés: GoldRiverMedia
Honlap: https://goldrivermedia.ren,
Honlap: https://goldrivermedia.cc, Honlap:https://goldrivermedia.cloud
Típusa: videónézős oldal
Elérhető: Az egész világon
Költség: 120$
Kifizetési limit: $10
Kifizetés: Kriptvalutában
Hasonló oldalak:A különböző típusú csalásokat a „Spam” kategóriában lehet megtalálni
Értékelés: Szkeptikus

Mi is az a GoldRiverMedia?

Az oldal azt állítja, hogy rövid videók megtekintése után pénzjutalomban részesülhetünk.

A Gold River Media a piramisjátékokra jellemző sémát követi azt állítva, hogy számos ismert filmgyártó céggel működnek együtt, többek között a Walt Disney, az Universal Pictures, a Sony Columbia Pictures és a 20th Century Films, mint hosszú távú stratégiai partnerek. Azonban az interneten nem találni bizonyítékot ennek az állításnak az oldal és ezek a vállalatok közötti kapcsolatra. Az oldal a filmek és tévéműsorok kritikáinak vezető online gyűjtőjeként mutatkozik be, és azt állítja, hogy a GoldRiverMedia munkatársaként végzett tevékenységünk növeli a filmek és TV-műsorok nézettségét.

Hogyan működik a GoldRiverMedia?

A működési elve hasonló más videónéző oldalakhoz. Az ügynökség munkát ad, ami a rövid filmrészletek megtekintéséből áll. A partnereknek következőket várják el:
– Helyes hozzáállás a hivatalos partner részéről.
– A platform feladatainak időben történő teljesítése minden nap.
– A platform népszerűsítése és állandó együttműködési jogok megszerzése.

A tagsági vagy franchise-díj nem kerül visszatérítésre az együttműködési időszak alatt, de egy év után visszatéríthető. A visszatérítés azt jelenti, hogy megszűnik az együttműködés.

A rendszerben 7 szint található. A regisztráció után az alap szint az R0 (újonc) szint. Ezen a szinten 2 nap próbanap elérhető, majd „fejleszthetünk” a következő szintek valamelyikére, és hivatalos partnerek leszünk. A tagok vagyis a hivatalos partnerek tagsági vagy franchise-díj befizetése után válnak azokká. Az R1 szint 120$, a következő szint 440$, és ez így folytatódik egészen 45 000$-ig. A honlap szerint a tagsági díj 1 hónap után visszaigényelhető, ez a tagság megszűnésével jár.

Mennyi pénzt lehet keresni?

Az alap szinten maximum 4 videót lehet megnézni naponta. Videónként 1$ jutalom jár, tehát ezen a szinten napi 4$-t lehet keresni. A további szinteken (R1, R2, R3, R4, R5, R6) magasabb jutalmat kapunk, és így a megkereshető összeg is nő. Az R0 szinten 4$ a maximum, míg a legmagasabb szinten napi 1500$-t lehet elérni. A rendszerben működik egy ajánló program, de a pénz felvételéhez nem feltétel.

Kifizetés

A kifizetés kriptovalutában, USDT TRC20 számlára történik.

Weblap adatok

Rövid kitekintés, a Lionsgate esetében is egy hivatalosan bejegyzett cég nyilvántartásban szereplő cég volt, pedig a cég egy nem is létező címre volt bejegyezve.

Amint látható fontos tudatosítanunk, hogy az internet tele van kihívásokkal, de ha ismerjük a figyelmeztető jeleket, elkerülhetjük a csapdákat, és kihasználhatjuk az online világ előnyeit. Tudj többet a linken:

Az Golden River Media oldal értékelése és visszajelzések

A weblapcím alapján nem találhatók értékelések az oldalakról, figyelembe véve, hogy milyen régóta működik a vállalat. A kevés információ is a spam felderítő oldalakon található, például:

Ezeken az oldalakon alacsony pontszámot kapott.

A kifizetés bizonytalan. Fórumokon már láttak kifizetési bizonylatot.Átláthatóság és kapcsolattartás

Kapcsolattartási lehetőség csak egy, Telegram csoporton keresztül lehetséges. Van ugyan bejelölve egy térképen Denver címmel…

Összegzés

A Golden River Media egy hirdetési platform, amely passzív jövedelmet ígér azoknak, akik részt vesznek benne. Sajnos a pénzkeresés itt csak illúzió, és az emberek visszaélésszerűen sok reklámot néznek meg.

Ezért azt javaslom, hogy mindenképpen kerüljük el a Golden River Media oldalt.

Amikor az online pénzkereseti lehetőségeket fontolóra vesszük, fontos, hogy prioritást adjunk a biztonságnak és megbízhatóságnak. Kapcsolódni kétes platformokhoz, mint például a Golden River Media oldalhoz, potenciális kockázatokkal járhat, mint például a személyes információk kiadása és pénzügyi veszteség. Inkább érdemes törvényes online kereseti lehetőségeket felfedezni, ahelyett hogy gyors és könnyű pénzt kergetnénk kétes platformokon keresztül. Jó kiindulási pont lehet a témával kapcsolatos cikk:


Legutóbbi bejegyzések

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top