Magyar Országos Panel

Az Országos Panel és a hozzá kapcsolódó Számít a Szavad két olyan online pénzkereseti platform, ahol a felhasználók véleményét díjazzák. Kutatásokban való részvételért jutalmat kaphatsz, legyen szó terméktesztekről, reklámok értékeléséről vagy akár fókuszcsoportos beszélgetésekről.

Mi az Országos Panel és a Számít a Szavad, és hogyan működnek?

Az Országos Panel és a Számít a Szavad olyan online platformok, ahol a felhasználók részt vehetnek különböző kutatásokban, és jutalmat kapnak a részvételért. Ezek az oldalak egy valós, megbízható módjai az internetes pénzkeresésnek.

Az Országos Panel egy kérdőíves oldal, amely 2018-ban indult Magyarországon, illetve Szlovákiában, Csehországban és Lengyelországban is jelen van, így jelentős tapasztalattal rendelkezik a kérdőíves oldalak terén.

A Számít a Szavad platformon viszont többféle módon lehet részt venni a kutatásokban:

  • A fókuszcsoportok célja a fogyasztói vélemények mélyebb megismerése csoportos beszélgetés formájában.
  • A termékteszteken a résztvevők egy terméket, termékeket, vagy akár reklámot tesztelnek.
  • A mélyinterjú során a válaszadó a saját szavaival mondhatja el a gondolatait, így sokkal mélyrehatóbb képet láthatunk a véleményéről.
  • Az online fórumon, ami lényegében egy írásos formája az interúnak. Az résztvevők saját otthonukból, saját időbeosztásuk szerint tudnak részt venni.

Hogyan lehet regisztrálni?

Mindkét platformon a csatlakozás egyszerű és gyors. A regisztrációhoz mindössze egy email cím és egy telefonszám szükséges.
A kérdőíves oldalaknál már megszokott szokásos kérdésekre kell válaszolni, majd 50 pontot érő kérdőívet is kapunk, ahol még több adatot adhatunk meg magunkról. Ez alapján tudnak később releváns kérdőíveket küldeni számunkra. A profilunk kitöltöttségi százalékát is láthatjuk, és a 100%-os kitöltöttség eléréséhez további kérdőívekre is válaszolnunk kell, melyek a vásárlásainkkal, pénzügyeinkkel, otthonunkkal és internetes felhasználási szokásainkkal kapcsolatosak. Minél részletesebben a profilunk annál több kérdőívet kaphatunk.

Az Országos Panelnél a regisztráció utolsó lépéseként telefonon is felhívnak, hogy ellenőrizzék a megadott adatok valódiságát.

FONTOS! Telefonszámot sokszor tévesen spamnek/csaló számnak jelzi a telefon, így érdemes elmenteni a számot (: +3614452097 ), erről fognak hívni a regisztrációd hitelesítése miatt.

A Számít a Szavadra panelnél ugyanazzal az e-mail címmel és telefonszámmal kell regisztrálni. Itt ki kell választani, hogy már a Magyar Országos Panelnek (MOP) is a tagja vagy. Így még több felmérésben vehetsz részt.

Mennyi pénzt lehet keresni?

Az Országos Panelnél az aktuális kérdőívekről e-mailben kapunk értesítést, és a levélben láthatjuk, hogy mennyi ideig tart a kérdőív kitöltése, hány pontot kapunk érte, és meddig lesz a kérdőív elérhető. Az oldalon 82 pont ér 100 Ft-ot, a kifizetési limit pedig 2050 pont, ami 2500 Ft-nak felel meg.

Jótékonysági adományok

Az Országos Panelnél a megszerzett pontokat  jótékonysági célra is fel lehet használni.

Extra nyeremények

A tagsággal az éppen aktuális nyereményjátékokban is részt veszünk.

Hogyan kapom meg a pénzt?

Az Országos Panelnél a pénzt a bankszámlára utalják, így biztosak lehetünk benne, hogy a megszerzett jutalmunkat biztonságosan megkapjuk.

Az Országos Panel és a Számít a Szavad értékelése és visszajelzések

Az Országos Panel és a Számít a Szavad felhasználói visszajelzései általában pozitívak.Mindkét platform megbízható és átlátható. A felhasználók dicsérik a platformok egyszerűségét, a jutalmak megbízhatóságát és a kutatások sokszínűségét.

Átláthatóság és kapcsolattartás

Mindkét platform nagy hangsúlyt fektet az átláthatóságra és a kapcsolattartásra. A felhasználók bármikor kérhetik adataik kezelésének megszüntetését, és a válaszokat összesítve kezelik, így a felhasználók nem válnak beazonosíthatóvá.

Összegzés és vélemény

Az Országos Panel egy megbízható, felhasználóbarát kérdőíves oldal. A Számít a Szavad megbízható platform, ahol már a felhasználók mélyebb véleményének a megismerése a cél. A regisztráció egyszerű, a jutalmak megbízhatóak, és a kutatások sokszínűek. Mindkét platform nagy hangsúlyt fektet a felhasználók adatainak biztonságára és az átláthatóságra. Ha szeretnél részt venni izgalmas kutatásokban és jutalmat kapni a véleményedért, érdemes regisztrálnod ezeken a platformokon.

Ajánlott linkek:Ha tetszett a bejegyzés, kattints és lájkold az Facebook oldalon is!

Ha van észrevételed, javaslatod mond el a Facebook csoportban!


Legutóbbi bejegyzések

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top