VicTube revízió – átverés vagy nem?

Ez egy áttekintés VicTube alkalmazásról, amely azt állítja, hogy 25 dollárt kapunk minden 10 perc használat után.

Victube adatlap

Megnevezés: VicTube
Honlap:
Típusa: videónézős
Elérhető: Az egész világon
Kifizetési limit: 500$
Kifizetés: –
Értékelés: Nem ajánlott

Mi az a VicTube és hogyan működik?

Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy YouTube rövidfilmeket nézzünk illetve az alkalmazás által felajánlott játékokkal lehet játszani amikkel érméket lehet keresni, ezeket az érméket valódi pénzre lehet váltani.

A VicTube ingyenesen letölthető a Google Playről, és használható az Android eszközön.
Nem igényel regisztrációt sem, így gyorsan lehet csatlakozni és gyűjteni a jutalmakat.

A kép tetején egy előrehaladási sáv látható miközben megy a videót. Így aktiválni lehet egy kincsesládát amivel jutalomkártyához lehet jutni.

A dupla gombra kattintva növelhető a jutalom, de előtte egy másik szponzorált videót kell megnézni, amely általában egy hamis jutalomalkalmazást népszerűsít.

A fejlesztő minden alkalommal pénzt kap, amikor megnézzük ezeket a szponzorált videókat, és cserébe beváltható érméket kapunk.

A VicTube alkalmazáson belül van lehetőség játékokkal játszani ezekből hatalmas kínálat van.

A lista tele van reklámokkal, és minden játék alatt egy nagy szám található, amely arra utal, hogy a játékkal mennyi érmét lehet keresni.

Az alkalmazásnak van ajándék részleg ahol állítólag nyereményjátékokban lehet részt venni ha a „Megnyitás” gombra kattintunk

Minden két reklám után öt ingyenes sorsoláson vehetünk részt, ahol olyan hihetetlen nyereményekre van esélyünk, mint például iPhone, PS5, Sony TV és még sok más!

A VicTube a Playstoreban sajnos még mindig Early Access-ben van, ami azt jelenti, hogy nem lehet véleményt írni és figyelmeztetni másokat, ha az alkalmazás nem fizet.

Ezért kulcsfontosságú, hogy független értékelőket keressünk, akik posztokat és videókat tesznek közzé a platformjukon.

Kifizetés?

A VicTube csak 5000 érme összegyűjtése után engedélyezi a készpénzfelvételt, ami 500 dollárnak felel meg!

A beváltást többféle módon is elméletileg lehetséges, például PayPal, Amazon, Cash App, Amazon, Google Play vagy Steam ajándékkártyával.

Összegzés

Áttekintve több jutalomalkalmazást, amelyek már becsapták az embereket, hogy hatalmas összegeket nyerhetnek a videók megtekintéséért.

Mivel a VicTube ugyanazt a forgatókönyvet követi, mint a hasonló oldalak Pl: WowTube, VinTube így sokaknak okoz majd csalódást!

Szeretnélek figyelmeztetni egy sokkal aggasztóbb dologra, mint a VicTube-on való időpocsékolás.

Miután elérte az 500 dollárt, azt írja, hogy a megrendelést sikeresen elküldték, és a pénzt 72 órán belül átutalják a számlájára.

A kifizetési oldalon azonban az áll, hogy a megrendelést azonnal aktiválhatja 30 videó megtekintésével vagy a 0,69 fontos díj befizetésével.

Következtetés

Amennyiben pénzt szeretnénk keresni az internet segítségével, egy hasznos szócikk a témáról: Hogyan keressünk pénzt az interneten

Ne pazarolja senki az értékes idejét és adatait a VicTube-on található videók lejátszásával!

Az alkalmazás ingyenes tartalmakat mutat a YouTube-ról, és több mint 500 dollár nyerési lehetőséggel csábítja a játékosokat.

Mindent ügyesen megterveztek, hogy az embereket a könnyű pénz illúziójának csapdájában tartsák, így végtelen reklámokat nézzenek.

Mivel a legtöbb ember a VicTube-ot pénzkeresésre használja, a cég irreális pénzes játékok reklámjaival bombázza az embereket.

Az egyetlen ember, aki hasznot húz ebből az alkalmazásból, az a fejlesztő, aki busásan profitál a bevételből.

Ha nem kívánsz részt venni ebben a színházban, kérjük, töröld az alkalmazást, amilyen hamar csak lehet.

Hasznos tippek a csaló weblapok felismeréshez: Hogyan szúrjuk ki a csaló weblapokat

Forrás

Az oldal a Myroomismyoffice.com alapján készült.


Legutóbbi bejegyzések:

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top