Money Turn revízió

A Money Turn az általa felkínált mobiljátékok játszásával és az általa kínált egyéb kereseti lehetőségekben való részvétellel pénz lehet keresni.

Money Turn adatlap

Megnevezés: MoneyTurn
Honlap: xxx
Típusa: Pénzkereset játékkal
Elérhető: Az egész világon
Kifizetési limit: 0.2$
Kifizetés: PayPay


A Money Turn elsődleges kereseti módja a benne található mobiljátékokkal való játszása.

Regisztráció

A regisztrációhoz először telepítenie kell az alkalmazást. Amikor első elindításnál megkérdezi, hogyan szeretne regisztrálni. Lehet egyszerűen Google- vagy Facebook-fiókokkal, de megadhatunk külön e-mail címet.

Amikor teszteltem az alkalmazást, szép számmal voltak játszható játékok.
Csak ki kell választani melyik játékkal szeretnénk játszani és telepíteni. Ezután a játék megjelenik a Money Turn „Telepített alkalmazások” szekciójában. Amikor bejelentkezünk az alkalmazásba, azonnal látni lehet az összes játékot, amivel játszani lehet.

Most jön a fontos rész, amit nem szabad elfelejteni. Amikor egy játékkal játszunk, azt a Money Turn alkalmazásból kell megnyitnni, nem pedig közvetlenül a mobilkészülék menüjéből. Ezzel lehetővé tesszük, hogy a Money Turn nyomon követhesse a fejlődésünket.

Ha közvetlenül a mobilkészülék menüjéből nyitjkk meg a játékot, a Money Turn nem tudja nyomon követni a fejlődést, és nem tud érméket (a Money Turn által használt pénznem) adni neked.


Mennyit leheg keresni?

Érméket kapunk minden alkalommal, amikor játszunk vagy a szintünk növekszik a játékban, amivel játszunk. Azonban egyre kevesebb érmét kapunk, minél magasabb a szint. Ez a rendszer arra hivatott, hogy arra motiváljon, hogy más játékokat is kipróbálunk, mert a Money Turn így keres pénzt.

Ha csak egy játékhoz ragaszkodnak, a Money Turn nem fog sokat keresni, ezért erősen ajánlott, hogy különböző játékokkal játszunk, ha maximalizálni szeretnénk a bevételt.

A Money Turn alkalmazásnak van egy másik passzív kereseti módja.
Be lehet fektetni a megzerzett érméket amiért kamatot kapunk

Minden alkalommal, amikor érméket keresünk az alkalmazással, befektetői pontokat is kapunk. A befektetői pontok szükségesek ahhoz, hogy növekedjen a befektetői szint (lásd a képet). A befektetői szint határozza meg, hogy milyen kamatot kapunk a befizetett érmék után.

Minél magasabb a befektetői szint, annál magasabb kamatot kapunk. Miután letétbe helyeztük a kívánt számú érmét, naponta a kamatlábnak megfelelő számú érmét fogunk
kapni. Az Level1 befektetői szinten 3%, a 2-es szinten már 7% stb. A level 1 szinten 1000 érme befizetés esetén napi 30 érmét kapunk.

Fontos: A befektetői szint a játékokkal folyMatosan növekszik, de ha nem játszunk akkor naponta esik egy szintet.

Kifizetés

Az alkalmazás PayPay-ra fizet.
A minimális beváltható összeg 2000 érme ami kb 0.2$/60 forint
Az érmék viszont többet érnek, ha magasabb összeget veszünk ki.

Például 1 $ kivételéhez PayPal-on keresztül, a 10 000 érme helyett csak 9 700 érmére lesz szükségünk.

Összességében a Money Turn fizetési rendszere viszonylag egyszerű, és tetszik, hogy PayPal-on keresztül történő fizetést kínál, mert véleményem szerint ez az egyik legkényelmesebb fizetési mód.

Összegzés

A Money Turn nem egy rossz alkalmazás, viszont elég hosszú időbe telik, amíg tisztességes összeget lehet keresni ezzel az alkalmazással.

Az oldal a Paidfromsuveys cikke alapján készült


Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top