AIPerformance revízió – átverés vagy nem?

Az AIPerformance 2023 májusában indult weboldal, mely azt állítja, hogy egy új technológiával, mely a hirdetési botokkal különböző keresőmotorokon, közösségi hálózatokon és fórumokat követi a trendeket. Amikor egy trendet azonosít, automatikusan hirdetési kampányt indít az adott termék vagy szolgáltatás népszerűsítésére.

Ahogy a címből is látható, ezen az oldalon az AIPerformance oldalról egy rövid áttekintést lesz olvasható.

Ebből az ismertetőből megtudhatod, hogy a AIPerformance oldal neked való-e, mielőtt csatlakoznál.

Ebben az elemzésben megtudhatod , hogy mik az oldallal kapcsolatos tapasztalatok vélemények illetve, hogy mik az előnyei illetve így egy tájékozott döntést tudsz hozni. Az értékelés végére világosan láthatod, hogy érdemes-e csatlakoznoni vagy inkább más internetes pénzkereseti lehetőséggel próbálkoznál, hogy plusz bevételhez juss.

AIPerformance adatlap

Megnevezés: AIPerformance
Honlap: https://aiperformance.business
Típusa:
Mikor indult: 2023 május
Elérhető: Az egész világon
Induló költségek: ingyenes
Kifizetési limit: 50$
Kifizetés: kriptotárcára
Hasonló platformok: Scam kategória
Vélemény: befektetésre nem ajánlott

Mi az AiPerformance és hogyan működik?

Az AiPerformance 2023 májusában indult és azt állítja magáról, hogy egy Philadelphiában, az USA-ban székelő cég, amely egy hirdetési botot fejlesztett ki. Sokan az új AIMarketingnek nevezik. amely szintén egy hirdetési botot fejlesztett ki. A bot különböző keresőmotorokon, közösségi hálózatokon és fórumokon követi a trendeket. Amikor egy trendet azonosít, automatikusan hirdetési kampányt indít az adott termék vagy szolgáltatás népszerűsítésére. Minden eladás után a robot jutalékot generál.

Hogyan lehet regisztrálni?

A regisztrációhoz elég egy email cím és egy jelszó..

Mennyi pénzt lehet keresni?

Az AiPerformance napi 0,85%-os hozamot kínál. A támogató csapat szerint a robot ennél többet is generálhat, de ezt az értéket választották a biztonság érdekében. Regisztráció után 25$ ajándékba kapunk.
Ezt az összeget nem lehet kikérni csak befektetni így napi 0.21$-t lehet keresni vagyis 8-9 havonta 50$-t. Eddig úgy néz ki a hirdetési csomagba befektetett összeget nem lehet megszakítani.
Az oldalon ajánló program működik egészen 10 szint mélységig. Befizetés és működés után is jár bónusz.

Hogyan kapom meg a pénzt?

A minimális kivonható összeg $50, a díjak pedig $2 plusz az összeg 1%-a. Ezt az összeget csak kriptotárcára lehet kikérni, de tervben van bankkártyás fizetés is.

Az AiPerformance oldal átverés vagy nem?

Az AiPerformance-ről szóló vélemények vegyesek. Egyesek szerint csak egy rossz utánzata az AIMarketingnek, míg mások szerint még sok jó év áll előtte.

Amint látható fontos tudatosítanunk, hogy az internet tele van kihívásokkal, de ha ismerjük a figyelmeztető jeleket, elkerülhetjük a csapdákat, és kihasználhatjuk az online világ előnyeit. Tudj többet a linken:

A AIPerformance a piramisjátékokra jellemző sémát követi azt állítva, hogy számos ismert céggel működik együtt, többek között a H&M, Hotels.com, Tesco, Subway, Lenovo, Auchan, Walmart, Old navy, Groupon, BpSolar, Microsoft, McDonald’s stb.
Természetesen az interneten nem találni kapcsolatot ez az oldal és ezen vállaltok között.

A cég állítása szerint a központja Philadelphiában található, a megadott címen a Comcast szolgáltató épülete található a legnagyobb kábeltelevízió- és internetszolgáltató az Egyesült Államokban, valamint a harmadik legnagyobb telefonos szolgáltatójaA Comcast honlapján nem találni utalást az AIPerformance cégről. Néhány blog bejegyzésen és youtube videón kívül más információ nem található.

Az AIPerformance oldalán a kapcsolattartásra csak egy Telegram csoport áll rendelkezésre. Ez korlátozott kapcsolattartási lehetőséget jelent, és további kétségeket vet fel az oldal hitelességét illetően.

A cég honlapján nem található cégjegyzékszám továbbá cég mögött álló vezetők ismeretlenek maradtak ami alapján ellenőrizhető lenne hogy a cég legális vagy sem.

A weboldalról illetve a weblapcím alapján nem találhatók megfelelő értékelések vagy visszajelzések figyelembe véve, hogy milyen jelenleg népszerű technológiát alkalmaz a vállalat.

Az AIPerformance oldal értékelése és visszajelzések

A Similarweb oldalon részletes elemzés található a webcímről. Érdemes kiemelni, hogy az oldalon a megadott székhely alapján egy amerikai start up cég lehetne és így várható lenne az amerikai adatforgalom, azt oldalt jellemzően Közép Európa és Oroszország területéről keresik fel.

Összegzés

A AIPerformance egy kétes oldal, amely valós passzív jövedelmet generáló oldalnak van feltüntetve, de inkább átverésnek tűnik. A pénzkeresés hosszú távon bizonytalan, és a platform mögött állított kapcsolatok sem ellenőrizhetőek. Előnye az ingyen elkezdhető rész, így 7-8 hónap múlva 50$-t tudunk kivenni.

Ahelyett, hogy megkockáztatnánk az időnket és a pénzünket, érdemes inkább megbízható és törvényes online kereseti lehetőségeket keresni.

És mint mindig ha valaki úgy dönt, hogy pénzt fektet be rajta csak olyan összeget szabad kockáztatni, amelyet megengedhetnek maguknak elveszíteni.

A biztonság és megbízhatóság fontos szempontok az online pénzkeresés során. Ajánlott elkerülni a kétes platformokat, mint például az AIPerformance oldalt és helyette olyan megbízható lehetőségeket választani, amelyek nem járnak kockázattal. Ismerjük fel a figyelmeztető jeleket, és fedezzük fel a törvényes online kereseti lehetőségeket a biztonságos és fenntartható jövedelem eléréséhez.
Jó kiindulási pont lehet a témáról írt cikk:


Ha tetszett a bejegyzés, kattints és lájkold az Facebook oldalt is!

Ha van észrevételed, javaslatod mond el a Facebook csoportban!


Legutóbbi bejegyzések

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top