AttaPoll

Az AttaPoll egy mobiltelefonos alkalmazás, amiben magyar nyelvű kérdőíveket lehet kitölteni pénzért cserébe. Androidon és iPhone-on is használható.

AttaPoll adatlap

Megnevezés: AttaPoll
Honlap: https://www.attapoll.com/
Cég : AttaPoll ltd
Típusa: kérdőívek kitöltése
Elérhető: Az egész világon
Kifizetési limit: 1000ft
Kifizetés: PayPay, Revolut, Adomány

Mi az AttaPoll?

Az AttaPoll egy olyan mobilalkalmazás, amely fizet azért, hogy alkalmanként online felméréseket végezzünk. Az alkalmazás iOS és Android készülékekre is elérhető.

Az alkalmazás összekapcsol különböző marketingkutató cégekkel, így megoszthatjuk a véleményünket. A felmérések segítségével segítesz a vállalkozásoknak a piaci trendek azonosításában, valamint termékeik és szolgáltatásaik javításában.

Az AttaPoll világszerte elérhető, de a tartózkodási helytől függően több vagy kevesebb kérdőívet kapunk.

Az AttaPoll 4,1-as értékelést kapott a Google Play-en és tőbb mint 5M letöltés.

Pro és Kontra

Előnyök:

 • Felmérések készítése utazás közben.
 • Alacsony kifizetési küszöb.
 • Elérhető Android és iOS eszközökre.
 • Kifizetés PayPal-on vagy Revoluton keresztül.
 • Dönthetünk a kitöltendő felmérések hosszáról.

Hátrányok:

 • Alacsony fizetés a kérdőívekért.
 • Nincs sok felmérés.
 • A profilodtól függően gyakran kizárhatnak a felmérésből
 • Sokan a felmérés felénél kiszűrődnek.

Hogyan működik az AttaPoll?

Az alkalmazás letöltése és telepítése után először el kell fogadnia a felhasználási feltételeket és az adatvédelmi szabályzatot. A következő lépés a Google-fiókoddal való regisztráció. Sajnos más regisztrációs lehetőség jelenleg nem áll rendelkezésre.

Az AttaPoll engedélyt kér arra, hogy hozzáférhessen a készülékének helyzetéhez. Erre azért van szükség, mert a legtöbb felmérés meghatározott helyről származó embercsoportokat céloz meg. Ha nem tudják, hol laksz, valószínűleg nem kapsz annyi értesítést.

Ha még több kérdőíves oldalt szeretnél?

Profilozó felmérések

A profilozó kérdőíveket érdemes kitölteni, mert ezek alapján párosítják az embert megfeleő kérdőívekkel, így kissebb az esélye hogy kizárnak nem megfelő célcsoport miatt. Minden egyes felmérés kitöltése körülbelül 1 percet vesz igénybe. Több kérdőívet kapunk, ha ki van töltve.

Felmérések készítése

Az AttaPoll értesíti minket, ha egy új felmérés áll rendelkezésére.
A felmérés elindítása előtt láthatjuk, hogy mennyi pénzt fogunk kapni, valamint a felmérések átlagos hosszát.
A felméréseket minél hamarabb kell kitölteni. A cég szerint a felmérés néhány nap múlva vagy akár 20 perc múlva is lejárhat!

Kvalifikációs kérdések

Mielőtt a felmérés elindul, először általában válaszolni kell néhány kvalifikációs kérdésre.
A felmérést készítő vállalat általában meghatározott demográfiai jellemzőkkel vagy érdeklődési körrel rendelkező résztvevőket keresnek. Csak akkor tudják megállapítani, hogy az ember megfelelő-e, ha válaszolunk néhány kvalifikációs kérdésre.

Az embert kizárhatják, ha a felmérés végén egy ellenőrző kérdésre helytelen választ ad. A kontrollkérdéssel azt akarják biztosítani, hogy a jelölt komolyan vegye a vizsgálatot. A különböző szűrők miatt az embert a felmérés felénél is kizárhatják.
Ha az AttaPoll úgy gondolja, hogy nem adunk igaz válaszokat, leállíthatják az értesítések küldését, vagy akár le is tilthatják a fiókunkat.

A kérdések megválaszolásakor a legjobb megközelítés mindig az, ha az igazat mondunk, és őszinte véleményt nyilvánítunk.

Miről szólnak a felmérések?

Az AttaPoll olyan vállalatok és szervezetek széles körével hozza össze embereket, akik kíváncsiak a véleményünkre. A felmérésekben való részvétellel segíteni lehet nekik új termékek és szolgáltatások kifejlesztésében vagy a meglévők javításában. A felmérések témái az autóktól a zebrákig terjedhetnek, nos, talán a zebrákig azért nem.

Milyen hosszúak a felmérések?

A felmérések hossza változó. Az alkalmazásban látható egy becslés, hogy mennyi ideig tart a felmérés kitöltése. Teljesen szabadon választhatjuk meg, hogy melyik felmérést szeretnéd kitölteni.

Mennyit fizetnek a felmérések?

Az alkalmazásban megmutatja, hogy mennyit kapunk a felmérés sikeres elvégzéséért. Az összegek általában magasabbak azoknál a felméréseknél, amelyeknél nagyon speciális demográfiai jellemzőket vagy képzettséget keresnek. Miután a válaszokat a felmérést készítő vállalat megvizsgálta és elfogadta, a pénz az alkalmazásban lévő egyenlegre kerül.

Hogyan kaphunk több felmérést?

Ha szeretnél több kérdőívet kapni, érdemes belemenni a beállításoknál (Settings),  a kérdőív max hosszát („Maximum length”) 15 percről „Any length” (tetszőleges hosszúságú)-ra állítani. Így nem csak a rövidebb kérdőíveket fogod megkapni.
Illetve a „Felmérések gyakorisága” opciónál be kell állítani a „Minél több” értéket.

Hogyan kapom meg a pénzt?

A rendelkezésre álló lehetőségek és a kifizetéshez szükséges összeg országonként változik, és az alkalmazás egyenleg képernyőjén láthatod, hogy melyek állnak rendelkezésedre. A kifizetések általában néhány percen belül elküldésre kerülnek.
Az én esetembena kifizetés PayPal-on, Revolut-on illetve jótékonysági célra lehet adományozni.


Amennyiben még nincs Revolut számlád itt megteheted:


Ha tetszett a bejegyzés, kattints és lájkold az Facebook oldalt is!

Ha van észrevételed, javaslatod mond el a Facebook csoportban!


Legutóbbi bejegyzések

 • Payerz revízió – átverés vagy nem?
  A payerz.net  egy videónézős oldal, ahol az általuk ajánlott videókat kell nézni amiért pénzjutalmat kapunk. A pénzkeresés különböző online lehetőségei között találhatunk olyan videónézős oldalt, mint a payerz.net, ahol az általuk ajánlott videókat kell nézni amiért pénzjutalmat kapunk. Azonban érdemes alaposan megvizsgálni ezt az oldalt, mielőtt csatlakoznánk. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, mi is valójában a… További információ: Payerz revízió – átverés vagy nem?
 • Metaliverail revízió – átverés vagy nem?
  Az Metaliverail egy online munkalehetőséget kínál, amely azt állítja, hogy napi videók megtekintése után pénzt kereshetünk. De vajon valódi lehetőség vagy csak egy átverés? Vizsgáljuk meg az Metaliverail munka lehetőséget és tekintsük át a kapcsolódó információkat. De vajon valódi lehetőség vagy csak egy átverés? Vizsgáljuk meg az Metaliverail munka lehetőséget és tekintsük át a kapcsolódó… További információ: Metaliverail revízió – átverés vagy nem?
 • Revolut
  A Revolut a pénzügyi technológia terén forradalmasító szerepet játszó vállalat, amely egy online pénzintézetet működtet. Az alkalmazás alapú szolgáltatásokon keresztül lehetőséget biztosít a felhasználóknak a gyors, költséghatékony és rugalmas pénzügyi tranzakciókra. Az alapítása óta rendkívüli fejlődésen ment keresztül, és ma már globális szinten kínál innovatív pénzügyi megoldásokat. Revolut adatlap Megnevezés: RevolutHonlap: revolut.comTípusa: bankMikor indult: 2015Elérhető:… További információ: Revolut
 • Lance-free revízió – átverés vagy nem?
  Az Lance-free online munkalehetőséget kínál, amely azt állítja, hogy napi feladatok elvégzése után pénzt kereshetünk.De vajon valódi lehetőség vagy csak egy átverés? Vizsgáljuk meg az Lance-free munka lehetőséget és tekintsük át a kapcsolódó információkat.
 • Rateglo revízió  – átverés vagy nem?
  Az RateGlo egy online pénzkereseti lehetőséget kínál ahol különböző márkák értékelésével és barátok meghívásával lehet pénz keresni.De vajon valódi lehetőség a RateGlo vagy csak egy átverés? Vizsgáljuk meg az RateGlot és tekintsük át a kapcsolódó információkat. Rateglo adatlap  Megnevezés: RateGloHonlap: Rateglo.comTípusa: ?Mikor indult: 2023 szeptember 28Elérhető: Az egész világonKifizetési limit: xxxKifizetés: Hasonló platformok: Hasonló oldalak… További információ: Rateglo revízió  – átverés vagy nem?

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top