Honeygain – internetmegosztás, mint passzív jövedelem

A Honeygain az első olyan alkalmazás, amely segít a felhasználóknak online pénzt keresni az internetkapcsolat megosztásával. Az emberek mostantól kihasználhatják a fel nem használt adatcsomagjaik teljes potenciálját, és nem hagynak hátra fel nem használt adatokat! Ez egy igazán passzív jövedelem – könnyedén!

Bővebben a passzív jövedelemről…

Honeygain összefoglaló áttekintés

 • Megnevezés: Honeygain
 • Ár: ingyenes csatlakozás
 • Típusa: pénz kereset az internet kapcsolat megosztásával
 • Elérhető: Az egész világon
 • Kifizetési limit: 20$
 • Kifizetés: PayPay
 • Hasonló platformok: Ip Royal Pawns, Peer2Peer profit, TraffMonetizer

Hogyan lehet csatlakozni?

A csatlakozás lépései:

A regisztráció gombra kattintva  megnyílik a Honeygain weboldal.
A megnyíló oldalon a „Claim $5 now” gombra kell kattintani, így $5 ajándékot is kapunk

A megjelenő regisztrációs oldalon  meg kell  adni az e-mail címet és egy jelszót. Esetleg meglévő Facebook vagy Google fiókkal is lehet csatlakozni. A regisztráció után a be kell lépni a weboldalra.
Az irányítópulton a Windows, MacOS, Linux vagy Android app linkre kattintva le kell tölthetni a rendszerednek megfelelő programot.


Honeygain kezelése:

Az irányítópulton az egyenleg, a napi és havi adatforgalom, az aktív eszközök valamint az általunk meghívottak adatai láthatók.

Egy felhasználó maximum 10 eszközt tud a fiókhoz rendelni. Az eszközöknek különböző IP címeket kell használni. Pl egy otthoni wifi hálózat esetén egy aktív lesz a többinél pedig „Network overused” hibaüzenet lesz látható.


Mennyit lehet keresni?

 • A hálózati megosztás esetén 3 kreditet kapsz 10 MB adatforgalom után, amely rajtad keresztül halad. Tehát 10GB-ért 3USD-t fogsz keresni.
 • 2021. június 8. óta elérhető Magyarországon is a Honeygain legújabb szolgáltatása, ami a „Content Delivery” nevet viseli. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megosszák internetkapcsolatukat olyan sávszélesség-igényes tartalmakhoz is, mint a képek, videók, hangok, online televíziók, videóhívások stb. Ez a funkció, csak Windows és MacOS rendszeren működik. A „Content Delivery” segítségével sokkal jobban lehet keresni: 6 kreditet kapsz minden egyes óra után, amikor a tartalomkiszállítás aktív és fut (nem „sorban”) állapotért.
 • Minden nap kapsz egy sorsjegyet („Lucky Jar”), amivel akár $10-t (10.000 kreditet)  is lehet nyerni.
 • Ajánlóprogram használatával amivel bizonyos százalékot kapunk az ajánlottak bevételéből.

Hogyan jutok a pénzhez?


El kell érni a kifizetési minimumot, ami $20. Ekkor megjelenik a „Request payout” gomb, aminek a segítségével kikérhető az összegyűlt összeg egy PayPal vagy Bitcoin számlára.


Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top