CoinApp revízió

A digitális világban egyre több pénzkereseti lehetőség adódik az internetenen. A kriptovaluták egyre népszerűbbek ezért sokan keresnek egyszerű és költséghatékony módszereket a kriptopénzek megszerzésére. A COINApp egy olyan alkalmazás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a mindennapi tevékenységeik során kriptovalutát gyűjtsenek. De vajon mennyire megbízható és hasznos ez az alkalmazás?

Ahogy a címből is kitalálhattad, ezen az oldalon a CoinApp alkalmazásról egy rövid áttekintést lesz olvasható.

Ebből az ismertetőből megtudhatod, hogy a CoinApp alkalmazás neked való-e, mielőtt csatlakoznál.

Ebben az elemzésben megtudhatod , hogy mik az alkalmazással kapcsolatos tapasztalatok vélemények illetve, hogy mik az előnyei illetve hátrányai így egy tájékozott döntést tudsz hozni. Az értékelés végére világosan láthatod, hogy érdemes-e csatlakoznoni vagy inkább más internetes pénzkereseti lehetőséggel próbálkoznál, hogy plusz bevételhez juss.

CoinApp adatlap


Megnevezés: CoinApp
Honlap: https://coinapp.co/
Típusa: Geomininh
Elérhető: Az egész világon
Kifizetési limit: xx
Kifizetés: kriptvalutában
Hasonló platformok:
Vélemény:

Mi a COINApp?

A COINApp -ot az XYLabs vállalat, mely egy android alkalmazás fejlesztő vállalat fejlesztette. A COINApp egy 2019 óta működő geomining alkalmazás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ingyen digitális érméket gyűjtsenek és valós jutalmakra váltsanak be. Az alkalmazás számos módot kínál a COIN, a platform saját kriptovalutájának megszerzésére, beleértve a passzív jövedelem lehetőségeket is. A COINApp hasonló azokhoz az alkalmazásokhoz, amelyek kis mennyiségű kriptovalutával fizetnek a helyadatok megosztásáért és más rövid feladatok elvégzéséért.

Hogyan lehet regisztrálni?

Az alkalmazás könnyen használható és néhány kattintással beállítható mind iOS, mind Android eszközökön.
A regisztráció vagyis egy fiók létrehozása egy email címmel és jelszó megadásával történik.
Majd be kell kapcsolni az eszközön helymeghatározási hozzáférését a geomininghoz, vagy az alkalmazás használatához.

Mennyibe kerül a COIN App?

A COIN app ingyenesen letölthető és használható az alap csomagban. Azonban elő lehet fizetni különböző COIN csomagokra ahol több „geomining” jutalmat, bónuszt és olyan keresési funkciókat lehet szerezni, amelyeket az ingyenes csomagban nem lehet megkapni.

Mi a COIN?

A COIN a COINApp saját kriptovalutája. A COIN-t a COINAppban lehet megszerezni, ha az alkalmazás fut egy telefonon. Különböző feladatok elvégzésével is lehet COIN-t szerezni. A COIN-t különféle valós és digitális díjakra lehet beváltani. Az alkalmazásban történő regisztrációval 1,000 ingyenes COIN is jár.

Hogyan működik a COINApp?

A COIN appban való pénzkeresés fő módja a geomining. Ezzel kis mennyiségű COIN-t lehet szerezni, amikor „felfedezzük” a körülöttünk lévő világot, majd „bányászat” gombra az alkalmazás térképén.

További COIN-keresési módszerek:

Többféle módszerrel is lehet további jutalmakat szerezni:

  • Kérdőívek kitöltése: Az alkalmazás a kérdőíves oldalakhoz hasonlóan rövid fizetett kérdőíveket is felkínál, amelyekre válaszolva további COIN-t lehet lehet kereni.
  • Ajánló prgrammok.
  • Bonus drop: Hetente megjelenő extra bónuszok.
  • Team Lift: Ha ugyanazt a területet bányászod együtt más alkalmazásfelhasználókkal, mindnyájan extra pontokat kaphattok.
  • Üzletek felkeresése: Az in-app térkép megmutatja azokat az üzleteket, amelyekbe belépve további COIN érmehez juthatsz.
  • Termékek szkennelése: Az alkalmazás lehetőséget kínál arra, hogy üzletekben található termékek vonalkódjait szkenneljük, így további pontokat lehet szerezni, hasonlóan a mystery shopping alkalmazásokhoz.
  • Sweepstakes: Az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság játékosai részt vehetnek in-app nyereményjátékban, amelynek során nagyobb mennyiségű COIN-t nyerhetnek.
  • HODL jutalmak: A  kriptovalutákat HODL-olhatod vagyis itt az jelenti nem begyűjteni ami folyamatosan növekszik és letétként lehet használni passzív bevétel eléréséhez.
  • Előfizetési csomagok: Három féle csomag közül lehet választani növekvő kedvezménnyekkel.
  • A SentinelX használata: A SentinelX egy fizikai eszköz aminek a szkenneléséve vagyis használatával még több COIN jutalmat lehet szerezni.

Mennyit fizet a COIN App?

Az alkalmazás nem fizet sokat az alap bányászattal és hetekig tart, mire jutalmat lehet szerezni, amennyiben a kiegészítő pénzkereseti lehetőségek is elérhetőek csinálni azokat. A program továbbá egy nagyszerű lehetőség azoknak akik sokat vannak úton. Az „auto explore” funkcióval a háttérben lehet gyűjteni az érméket.

COIN beváltása:

A COIN-t más kriptovalutákra vagy akár fizikai jutalmakra is be lehet váltani Ilyen jutslmak például Bitcoin, Ethereum, XYO, Apple termékek, fejhallgatók, játékkonzolok és fitnesz órák.

A COINApp legitim vagy nem?

A COINApp egy legitim alkalmazás, amely lehetővé teszi a kriptovaluta keresését geomininggel vagyis a  helyadatok megosztásával. Az AppBrain oldal információi szerint az alkalmazásnak több mint 4,5 csillagos értékelése van az alkalmazásboltban, több tízezer értékeléssel és több mint 1 millió letöltéssel.

Összefoglaló és vélemény

A COINApp egy izgalmas lehetőség azok számára, akik érdeklődnek a kriptovaluták iránt és szeretnének egy egyszerű módszert  ahol digitális érméket kell gyűjteni. Bár az alkalmazás nem teszi gazdaggá a felhasználókat, egy kis extra jövedelmet biztosíthat a mindennapi tevékenységek során. Az alkalmazás ingyenes változata és a prémium előfizetési lehetőségek egyaránt kínálnak érdekes funkciókat.

Azt tudni kell, hogy az elérhető feladatok országonként és/vagy régiók szerint változnak. Az alkalmazás a telefon helymeghatározása alapján állítja össze vagy kapja meg a feladatokat. Az alkalmazás összes funkciója Amerikában érhető el, de egyre többen használják már más országokban is. A COINApp alkalmazás elméletileg bárhol használható ezért nagyszerű pénzkereseti lehetőség azoknak akik folyamatosan járják a világot.


Legutóbbi bejegyzések:

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top