Kezdet

Ezt az oldalt elsősorban azért hoztam létre hogy az általam online / internetes pénzkeresési lehetőségeket átlátható formába gyűjtsem. Olyanok, mint kérdőívek kitöltése, különféle feladatok elvégzése, pénzkereső alkalmazások stb.

Sajnos Magyarország hátrányból indult a nyugat európai országokhoz képest.
Egy velem megtörtént eset, kint éltem Angliában Londonban és regisztráltam a Google rewards nevű alkalmazásra. Londonban heti rendszerességgel küldött viszonylag jól fizető kérdőíveket rövid idő alatt sikerült összeszednem körülbelül 15 fontot. Miután elköltöztünk Londonból vidékre még mindig Angliában az eddigi körülbelül heti egy két kérdés azonnal megcsappant két három havonta küldtek egy ‘élek e még típusú kérdőívet’ körülbelül két kattintás és kész volt a kérdőiv. Vagyis az eddigi kb 50 pennys kérdőivek helyett lett kb 10 penny.Továbbá amióta újra Magyarországon élünk kb 6 éve egy darab kérdőív se jött.

Mivel ez az első honlapom és a honlapkészítést is most tanulom, vannak az oldalon olyan dolgok amit egész másként kellene csinálni. Szóval mindeki megértését kérem.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top