WowApp

A WowApp alapvetően egy pénzkeresésre alkalmas mobilalkalmazás, de PC-s (desktop) változata is van. Sajnos magyarul nem tud. Mivel manapság a legtöbben a mobiljukat gyakrabban használják, ezért ez is elterjedtebb ott, de ha te sokat használsz asztali gépet, nyugodtan telepítsd arra is.
Körülbelül 5 év fejlesztés után 2015-ben indult, így sok tervezés és erőfeszítés történt a platform létrehozásán.

A WowApp többféle pénzkeresési lehetőséget nyújt:

Instant Earn – Itt lehetőséged van kis feladatok, például kérdőívek kitöltése vagy alkalmazás letöltése után az alkalmazás használatával pénzt keresni.

Shop Online – Ez tulajdonképpen egy pénzvisszatérítő (cashback) rész, ami azt jelenti, hogy ha innen átkattintva vásárolsz valamilyen ismert webshopban, akkor bizonyos százalékot utólag visszakapsz.

Reklámok – Több más pénzkeresési mód van az alkalmazásban, de ezek igazából mind ugyanebbe a kategóriába tartoznak: a neked megjelenő reklámok után kapsz némi százalékot a WowApp keresetéből.

Játékokkal játék – Különböző tournamentek vannak ahol a legjobbnak kell lenni. A helyezésekért pontokat kap az ember.

Mások meghívása – Ha meghívod az ismerőseidet, akkor az általuk keresett bevétel egy kis részét is megkapod.

A pénzkeresésről lehetőség van statisztikákat is megnézni, és így láthatod, hogy miből mennyi pénz jött.

A neten publikált statisztikák alapján a legjobban igy lehet pénzt keresni az alkalmazásban.

Az első helyen szinte kivétel nélkül az Instant Earn, azaz a kis feladatok elvégzése áll. Ez nem meglepő, hiszen ezek jóval többet fizetnek, mint egy-egy reklám megtekintése. Ha tehát jól akarsz keresni, akkor a WowApp esetében is tevékenynek kell lenned, és vállalnod kell a kérdőívek kitöltését (ezek többnyire magyar nyelven vannak), illetve más feladatokat.
A második helyen külföldi oldalakon sokszor s Shopping, azaz az online vásárlás utáni pénzvisszafizetés áll (cashback), de Magyarországon ez kevésbé népszerű, hiszen többnyire nagy amerikai boltokban való vásárlás után jár a visszatérítés, ami itthon érthetően kevésbé megy, mint kint. Ettől függetlenül érdemes használni ezt a menüpontot, ha amúgy szoktál vagy épp szeretnél online vásárolni külföldről.
Körülbelül 10000 bolt található pl: Aliexpressz, Booking.com, Wish, Ebay stb. Néhány biztonságtechikai is megtalálható: NordVpn, 260 total security, Ashampoo, AVG, Bitdefender, CCleaner, HolaVpn, Norton stb
Már magyarországi boltok, webáruházak is felkerültek a listára. Csak néhány: Eoptika.hu, Kügyübazár.hu, Orsay, Ugyismegveszel.hu stb
Ezután jönnek a reklámok.
Ha meghívod a barátaidat, és a WowApp-on keresztül chateltek, akkor duplán jól jársz, hiszen az ő bevételeikből is kapsz százalékot, nem véletlen tehát, hogy ebből szokott a legtöbb reklámbevétel jönni.

Összességében tehát elmondható, hogy a kis feladatok, illetve az ismerősökkel való online beszélgetés, illetve mások meghívása a legjövedelmezőbb, de közben érdemes lehet a többi lehetőséget is kihasználni.

Hogyan kell használni.(PDF)

Tovább a mobil alkalmazásokra

Regisztráció

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top