Givvy Video alkalmazás revízió  – átverés vagy nem?

Ebben a cikkben a Givvy Video alkalmazásról lesz szó, amely egy olyan alkalmazás, amely lehetőséget kínál arra, hogy pénzt keressünk az interneten. Foglalkozni fogunk a működésével, regisztrációval, a keresési potenciállal, valamint a kifizetésekkel és az alkalmazás értékelésével.

Givvy Video alkalmazás adatlap

Megnevezés: Givvy Video
Honlap: xxx
Típusa: videó nézős alkalmazás
Elérhető: Az egész világon
Kifizetési limit: kikérés fajtájától függ
Kifizetés: sokféle
Elérhető platformok: Android, Apple
Vélemény: fizet csak kevesest

Mi a Givvy Video és hogyan működik?

A Givvy Video egy olyan alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy pénzt keressünk videók megtekintésével. Az alkalmazásban elérhetőek különböző videók, és minden megtekintett videóért jutalmat kaphatunk. Az alkalmazás működése egyszerű: regisztrálunk, választunk egy videót a rendelkezésre álló listából, majd megnézzük azt. Az alkalmazás követi, hogy mennyi időt töltöttünk a videóval, és ennek megfelelően jutalmaz bennünket. Amikor rákattunk egy videóra , az alkalmazás  egy körülbelül 30-60 másodperces videohirdetést nézet meg. 

Egyszerűen fogalmazva, az alkalmazás pénzt fog keresni, amikor megnézünk egy hirdetést, amit aztán a nyereség egy részét megosztják velünk.  Közvetlenül azután, hogy végig lett nézve egy hirdetést, érmék kerülnek az egyenlegre.

Hogyan lehet regisztrálni?

A regisztrációhoz töltsük le és telepítsük az alkalmazást az App Store vagy a Google Play áruházból. Ezután hozzunk létre egy fiókot az alkalmazáson belül, kövessük az utasításokat, és adjuk meg a szükséges információkat.
Nem kérik ugyan, hogy hozzunk létre egy fiókot, mint a piacon lévő sok alkalmazás, azonban, amikor pénzt veszünk fel, akkor meg kell adni részleteket.

Mennyi pénzt lehet keresni?

A Givvy Video alkalmazásban történő pénzkeresés mértéke változó lehet és attól függően, hogy milyen gyakran nézzük, körülbelül 1,000-3,000 Givvy érmét fogsz keresni.
A beváltás 0,35 dollárról indul Givvy coins valutában, ami körülbelül 350 000 érmét jelent.  Ha azonban PayPal-t szeretnél, akkor legalább 1,04 dollárra lesz szükség érmékben, ami körülbelül 1 000 000+ érmét jelent.  Ez nagyon sok nézelődés.
Minden 10.000 érme 0,01 $ jelent.

Hogyan kapom meg a pénzt?

A Gravvy Video alkalmazásban keresett pénzt kifizethetjük a megadott kifizetési módokon keresztül. Az alkalmazás  választékot kínál banki átutalásokhoz, PayPal-hoz vagy más elektronikus fizetési módszerekhez.
Többféle lehetőségen keresztül is kiválthatja a pénzét, többek között:

  • Payeer (minimum $0.35)
  • Revolut (minimum $0.35)
  • Airtm (minimum $0.35)
  • Coinbase (minimum $0.35)
  • Amazon (minimum $0.69)
  • PayPal (minimum $1.04)

Más lehetőségek is léteznek, de úgy tűnik, ezek a legnépszerűbbek.

Givvy Video alkalmazás átverés vagy nem?

Fontos kérdés, hogy az alkalmazás valóban kifizeti-e a felhasználók számára az összegyűjtött jutalmakat, vagy csak egy átverésről van szó. Ahhoz, hogy jobban megértsük az alkalmazás hitelességét, érdemes néhány forrást és visszajelzést vizsgálni.

Fontos tudatosítanunk, hogy az internet tele van kihívásokkal, de ha ismerjük a figyelmeztető jeleket, elkerülhetjük a csapdákat, és kihasználhatjuk az online világ előnyeit. Olvass tovább, hogy megtudj többet!

Az Givvy Video alkalmazás értékelése és visszajelzések:


A Google Play Áruházban az értékelések jónak tűnhetnek, azonban ha megnézzük a legtöbb „tetszett” hozzászólást, úgy tűnik, hogy van egy gyakori panasz, amikor az alkalmazás csalóként jelöli az IP-címét, majd kilépteti az embert a platformról.  Ezt sokan megjegyezték, így még ha fel is regisztrálsz, kockáztathatod a fiókodat, még akkor is, ha rendeltetésszerűen használod.
És persze több mint egy évbe telik, mire 1 dollárt keresel, ami senkinek sem éri meg.

Összegzés:

Ez az alkalmazás mindössze annyit tesz, hogy YouTube-videókat és rádióállomásokat vesz, majd hasznot húz belőlük.  Nem is tudom, hogy ez az alkalmazás hogyan tartható, mivel szerintem ez ellenkezik a YouTube politikával.  Elveszik a reklámbevételeket ezektől a hirdetési platformoktól és hasznot húznak belőle.  Aztán egy aprócska részt megosztanak veled.

Ha meg akarsz nézni 1000 reklámot és keresni akarsz 1 dollárt, akkor azt mondom, hé, hajrá, de ha okosan bánsz az időddel, akkor kihagyod.  Persze, lehet fizetnek a YouTube-videók nézéséért, de nem lesz annyi, mint gondolnád.

Látható ez az alkalmazás nem fog jelentős bevételt generálni, és nem fogja helyettesítheti a hagyományos munkavégzést vagy más bevételi forrásokat. Érdemes egyéb jól működő pénzkereseti lehetőségeket fontolóra venni amihez jó kiindulási pont lehet a témáról írt cikk:

Forrás

A cikk a LushDollar szócikk alapján íródott


Legutóbbi bejegyzések

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top