Money4click-oye.buzz revízió  – átverés vagy nem?

A Money4click-oye.buzz egy online bevételi platform, amely az egyszerű feladatok elvégzéséért és a felmérésekben való részvételért jutalmat ad. De vajon valódi lehetőség vagy csak egy átverés? Vizsgáljuk meg az Money4Click oldalt és tekintsük át a kapcsolódó információkat.


Money4click-oye.buzz adatlap

Megnevezés: Money4click
Honlap: Money4click-oye.buzz
Típusa: jövedelem platform
Elérhető: Az egész világon
Kifizetési limit: 90000ft
Kifizetés: sokféle
Hasonló platformok: A különböző típusú csalásokat a „Spam” kategóriában lehet megtalálni
Vélemény: csalás, scam

Mi az a Money4Click-oye.buzz?

A Money4click-oye.buzz egy online kereseti platform, amely azt állítja, hogy különböző kereseti struktúrákat kínál regisztrált tagjainak, hogy segítsen azoknak, akik érdeklődnek az online pénzszerzés iránt, hogy ingyen pénzt keressenek a weboldalukon napi szinten elvégzendő bizonyos feladatokkal. Ezek a feladatok magukban foglalhatják a platformra való napi bejelentkezést, alkalmazások tesztelését, saját link kattintását és még sok mást.

A honlap állítása szerint „Money4Click is leading Cost Per Referral (CPR) advertisement company based in Hungary which offers… „Get Paid for Referral Link” service” vagyis A Money4Click egy vezető Cost Per Referral (CPR) hirdetési cég Magyarországon, amely a „Kapj pénzt az ajánló linkek után” szolgáltatást kínálja.

Hogyan működik a Money4click-oye.buzz oldal?

A Money4click-oye.buzz regisztrációt igényel a tagoktól, mielőtt képesek lennének pénzt keresni a platformról. A regisztráció után a tagoknak feladatokat kell elvégezniük a pénzkeresés megkezdéséhez.

A regisztráció után 10000 forint  jutalomban részesül az ember, és jogosult lesz a pénzkereseti lehetőségek elérésére.

Állítják, hogy ha a tagok megfelelően használják ezeket a lehetőségeket, akkor passzív jövedelmet szerezhetnek csak egy internethez kapcsolódó eszköz használatával.

Családtagok és barátok meghívása a platformra a hivatkozási linken keresztül egy másik módja annak, hogy több pénzt lehessen keresni a platformon. Amikor valaki a hivatkozási linken keresztül regisztrál a platformra, és letétet helyez el a fiókjába,  jutalékot kap minden lehetséges ügyfélért.

Mennyi pénzt lehet keresni?

  • Üdvözlő bónusz: 10 000 Forint
  • Alkalmazások tesztelése: 9 000 Forint
  • Hivatkozásos bónusz: 10 000 Forint
  • Hivatkozásokra való kattintás: 900 Forint

Hogyan kapom meg a pénzt?

A fizetést NET7 alapon van, ami azt jelenti, hogy minden héten van  fizetést. Új tag esetében, a kifizetéshez szükséges minimális egyenleg 90000 forint. A kifizetési kérelmet átlagosan 1 munkanapon belül feldolgozzák.

Money4click-oye.buzz oldal átverés vagy nem?

Ahhoz, hogy egy weboldal valódi weboldal legyen, annak egyedi és eredeti tartalommal kell rendelkeznie. A weboldalon található tartalom más weboldalakról van átmásolva. Nem jó vakon megbízni egy olyan weboldalban, amely más hamis tartalmat tartalmaz. Ez nem valódi weboldal.

Amint látható fontos tudatosítanunk, hogy az internet tele van kihívásokkal, de ha ismerjük a figyelmeztető jeleket, elkerülhetjük a csapdákat, és kihasználhatjuk az online világ előnyeit. Tudj többet a linken:

Hasonló tartalom a következő oldalakon találkozhatunk:

Money4click-hpt, Money4click-kfw, Moneyeasily-xzn, Money-easiljhn, Moneyeasily-agl, Moneyeasily-pny, Moneyeasily-tch, Moneyeasily-on, Moneyeasily-og, Moneyeasily-bm.

A oldalon nem található egy email címen kívül más céges adat, mint cégnév, cím, telefonszám, székhely. Elérhetőség a közösségi platformokon nincs. Ez korlátozott kapcsolattartási lehetőséget jelent, és további kétségeket vet fel az oldal hitelességét illetően.

Értékelések az oldalról

A Scam-detector értékelése. A legalacsonyabb bizalmi besorolással rendelkezik a táblázatukon. A Scam adviser oldal is rendkívül alacsony értéket adott.

Összegzés

A gyűjtött információk alapján nyilvánvaló, hogy a Money4Click (money4click-oye.buzz) valószínűleg egy csalás weboldal. A tulajdonossal kapcsolatos alapvető információk hiánya, az átláthatóság hiánya és a negatív felhasználói vélemények mind utalnak kétes jellegére. Fontos, hogy óvatosan járjunk el és kerülni az ilyen platformokkal való kapcsolatot, hogy megvédhessük magunkat a lehetséges csalásoktól.

Amikor az online pénzkereseti lehetőségeket  vesszük fontolóra, lényeges a biztonság és megbízhatóság legyen előtérbe helyezve. Kétes platformokkal, mint például a Money4Click, való kapcsolódás potenciális kockázatokkal járhat, mint például személyes információk kiadása és pénzügyi veszteség.
Ahelyett, hogy kétes platformokon keresztül gyors és könnyű pénzt kergetnénk, ajánlott inkább törvényes online kereseti lehetőségeket felfedezni. Jó kiindulási pont lehet a témáról írt cikk:

Forrás

A cikk a Wisdomganga szócikk alapján íródott.


Legutóbbi bejegyzések:

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top