Internetmegosztás – az igazi passzív jövedelem

Az internet új lehetőségeket teremtett a legális pénzkeresésre. Az egyik ilyen módszer az internetkapcsolat és annak erőforrásainak, például az IP-címnek és a sávszélességnek a megosztása, és az ebből származó jövedelem. Ez az egyik legpasszívabb módszer az online pénzkeresésre, amely nem igényel semmilyen készséget azon kívül, hogy tudjuk, hogyan kell használni a készülékét.

Számos olyan alkalmazást találni, amely fizet az internet megosztásáért. Ezen alkalmazások használatával  megosztjuk internetes forgalmunkat harmadik féllel, akik ezért fizetnek. Minél több internetet  osztunk meg, annál több pénzt vehetünk ki.

A probléma az, hogy nagyon sok ilyen alkalmazás áll rendelkezésre. A legtöbbjük nem megbízható. Mások attól tartanak, hogy ezek az alkalmazások ellopják személyes adataikat a készülékekről.

Követelmények, hogy a legtöbb pénzt tudjuk  keresni az internet sávszélesség megosztásával

Nagyon fontos, hogy tisztában legyünk néhány alapvető előfeltétellel, mielőtt elkezdenénk az adatainak megosztását egy javasolt alkalmazással.

1. Jó internetkapcsolat

Szükséges, hogy gyors internetkapcsolattal rendelkezzünk. Nem számít, hogy mobil vagy WiFi kapcsolatod van. A legfontosabb, hogy gyors legyen.

2. Engedélyezett alkalmazás

Számos csaló alkalmazást úgy terveztek, hogy a fentiekben ismertetett módon legitim alkalmazásoknak adják ki magukat. A telepítendő alkalmazás kiválasztásakor óvatosnak kell lennie.

3. Egy megfelelő eszköz

Az ilyen alkalmazások futtatásához megfelelő eszközre van szükség. Szinte mindegyik alkalmazás futtatható Android, Windows és iPhone rendszereken.

Ha mindezekkel a dolgokkal rendelkezünk,  készen állunk arra, hogy pénzt keressünk az interneten keresztül. Mindazonáltal tudnia kell néhány alapvető tényt ezekről az alkalmazásokról.

Nem lehet korlátlan mennyiségű pénzt keresni ezeken alkalmazásokon keresztül, még akkor sem, ha ingyenes pénzt biztosítanak. Van egy határ, hogy mennyi pénzt lehet  keresni ezeken az alkalmazásokon, az internet megosztásával.

Az országon keresztül átirányított forgalom mennyiségétől függően kapunk egy bizonyos összeget.

Kezdetben a bevétel elég alacsony lehet ahhoz, hogy elkedvetlenítse az embert. Ha következetes maradunk, végül elég sokat lehet kapni.

Az internetkapcsolat nem fogják lelassítani ezek az alkalmazások. Mivel nem használnak sok sávszélességet, a többi alkalmazásunkat is lehet használni  a készüléked, mint máskor. Ez szinte lehetetlenné teszi, hogy észrevegyük.

Egyidejűleg több alkalmazás is tud futni a gépen illetve amennyiben mobil eszközön használjuk őket összességében jelentős akumlátor használattal kell számolni.

Ide lett gyűjtve a fórumok és internetes cikkek alapján már értékelt néhány olyan alkalmazást, amelyekben pénzt lehet keresni az internetkapcsolat megosztásával


Honeygain adatlap

Megnevezés: Honeygain
Website: honeygain.com
Típusa: pénz kereset az internet kapcsolat megosztásávaal
Elérhető: Az egész világon
Operációs rendszer: Android, iOS, Windows, macOS, and Linux
Kereset 1$/10GB
Kifizetési limit: 20$
Kifizetés: PayPay, Bitcoin
Bővebben: Honeygain leírás

IpRoyal Pawns App adatlap

IpRoyal/Pawns App adatlap

Megnevezés: IpRoyal/pawns app
Website: pawns.app
Típusa: pénz kereset az internet kapcsolat megosztásávaal
Elérhető: Az egész világon
Operációs rendszer: Android, iOS, Windows, macOS, and Linux
Kereset: 2$/10GB
Kifizetési limit: 10$
Kifizetés: PayPay, Bitcoin
Értékelés: Tesztelés alatt
Bővebben: Pawns App leírás

Peer2 Profit adatlap

Megnevezés: Peer2Profit
Website: https://peer2profit.io/
Típusa: pénz kereset az internet kapcsolat megosztásávaal.
Elérhető: Az egész világon
Operációs rendszer: Windows, Linux, Android, Mac OS, Raspberry Pi
Kereset:
Kifizetési limit: függ a kifizetés módjától 2-7$
Kifizetés: Elektronikus pénztárcák, különféle kriptovaluták.
Értékelés Tesztelés alatt
Bővebben: Peer2Profit leírás

TraffMonetizer adatlap

Megnevezés: TraffMonetizer
Website: TraffMonetizer.com
Típusa: pénz kereset az i ternet kapcsolat megosztásávaal
Elérhető: Az egész világon
Operációs rendszer: Android, Windows, macOS és Docker.
Kereset: 1$/10GB
Kifizetési limit: 10$
Kifizetés: PayPal, Payoneer, BTC, Webmoney, Skrill és Payeer
Bővebben: TraffMonetizer leírás


Hogyan használják a hálózatot:

Üzleti esetek

Amikor a felhasználók megosztják az internetkapcsolukat az üzleti partnerek a megosztást végző felhasználó helyén is hozzáférhetnek a világhálóhoz. Így az emberek segítik a vállalatokat és szervezetekek abban, hogy úgy láthassák az internetet, ahogyan azt a valódi emberek látják – mindenféle helyhez kötött korlátozás vagy cenzúra nélkül. Íme a hálózatnak legnépszerűbb felhasználási esetei!

SEO + üzleti intelligencia

Az internet cenzúrázatlan rálátása lehetővé teszi ügyfelek számára, hogy valós és akadálytalan adatokat gyűjtsenek a webstatisztikákhoz. Ez kulcsfontosságú ahhoz, hogy az internetet mindenki számára jobbá tegyék.

Márkavédelem

A világ legnépszerűbb márkáit birtokló vállalatok ezen internetkapcsolatokat használva átvizsgálhatják a világhálót termékeik illegális másolatai, valamint a szellemi tulajdonjogok egyéb megsértése után kutatva. Ez nem csak a márkáik védelmében segít nekik, de minimálisra csökkenti a hamisított termékek online megvásárlásának kockázatát is.

Hirdetés ellenőrzése

A hirdetésellenőrzés azt jelenti, hogy a vállalatok ellenőrizhetik, hogy online hirdetéseik helyesen futnak-e, és a hirdetéseik úgy jelennek meg a weboldalon, ahogy azokat meg kell jeleníteni.

Alkalmazás tesztelése

A különböző országokból érkező forgalom szimulálásával és a lokalizációs eredmények ellenőrzésével az alkalmazásfejlesztők megbizonyosodhatnak arról, hogy az emberek világszerte pontosan úgy fogják tapasztalni a tartalmat, ahogyan azt kell.

Tartalomszolgáltatás

Egyes online tartalmak (például a zene vagy a videó) földrajzi korlátozás alá eshetnek, ami azt jelenti, hogy csak bizonyos helyekről lehet hozzáférni hozzájuk. A tartalomszolgáltatás az internetet valóban határok nélküli hellyé teszi, mivel a felhasználók bárhonnan elérhetik azt!

Árösszehasonlítás

Az internetmegosztás alapvető szerepet játszik az e-kereskedelem és a kiskereskedelem versenyképesebbé tételében! Ez segít a felhasználóknak világszerte megtalálni az elérhető legjobb árakat, és lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy könnyen ellenőrizhessék versenytársaik árait.

Tippek, hogy több pénzt keressünk

  • Több program egyidejű futtatása a számítógépen, mint például a HoneyGain, TraffMonetizer,  Pawns és más programok.
  • Futtassa ezeket a programokat 7/24 az eszközén, hogy maximalizálja a bevételt.
  • Futtassa ezeket a programokat több eszközön és több helyszínen (pl. otthon, a szüleinél és az irodában), ha lehetséges.

Ha tetszett ez a bejegyzés, kövess a Facebookon  további tartalmakért!

Ha van észrevételed, javaslatod mond el a Facebook csoportban!Legutóbbi bejegyzések

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top