MinerGPT revízió – átverés vagy nem?

A Minergpt egy kripto bányász platform, amely azt állítja, hogy a befektetésünk vagyis a megvásárolt bányász kapacitás után napi 3-3.5%-ot fizet, vagyis lehetővé teszi a felhasználók számára és így pénzt keressenek kriptovalutákba történő befektetéssel.

Ahogy a címből is kitalálhattad, ezen az oldalon a MinerGpt oldalról egy rövid áttekintést lesz olvasható.

Ebből az ismertetőből megtudhatod, hogy a MinerGpt oldal neked való-e, mielőtt csatlakoznál.

Ebben az elemzésben megtudhatod , hogy mik az oldallal kapcsolatos tapasztalatok vélemények illetve, hogy mik az előnyei illetve hátrányai így egy tájékozott döntést tudsz hozni. Az értékelés végére világosan láthatod, hogy érdemes-e csatlakoznoni vagy inkább más internetes pénzkereseti lehetőséggel próbálkoznál, hogy plusz bevételhez juss.

MinerGpt adatlap


Megnevezés: MinerGpt
Honlap: MinerGPT.net
Típusa: kriptobányászat
Mikor indult: 2023 június
Elérhető: Az egész világon
Kifizetési limit: 10 USDT
Kifizetés: kriptvalutában
Hasonló platformok:
Vélemény: kockázatos, nem ajánlott

Mi a Minergpt és hogyan működik?


A Minergpt egy kriptobányász oldal. A kriptobányászat lényege, hogy a számítógépek komplex matematikai feladatokat oldanak meg a blokklánc tranzakcióinak hitelesítéséhez és rögzítéséhez. A bányászoknak, akik a feladatokat megoldják, jutalmat adnak a kriptopénz (pl. Bitcoin, USDT, ETF, BNB, TRX, DOGE) egy bizonyos mennyiségében. Ez a folyamat egyben a kriptovaluta új egységeinek létrehozását („bányászatát”) is jelenti, és hozzájárul a hálózat biztonságának fenntartásához is.

A MinerGpt különböző befektetési terveket kínál,(VIP), amelyek révén a felhasználók rövid idő alatt visszakaphatják befektetésük bizonyos százalékét. Az cég azt állítja, hogy már 2021-ben alakult, de a piacra csak 2023-ban lépett. Ahogy lenni szokott, a piramisjátékokra jellemző sémát kövevetve nem találni az internetenen más forrást illetve bizonyítékot ezen állítás alátámasztásásra.

Hogyan lehet regisztrálni?

A regisztráció egyszerű egy email cím és egy jelszó megadása szükséges. A regisztráció után 310USDT üdvözlő bónuszt kapunk. Természetesen ezt az összeget nem lehet kikérni. Ezt az összeget a 180 napos szerződés után lehet felvenni.

Mennyi pénzt lehet keresni?

A platformon elért napi profit mértéke a felhasználó egyenlegétől függ. A platform különböző csomagokat (VIP) kínál. Vip1 csomag 11-499 kamata 3%, a Vip2 csomag 499-1999 kamata 3.2%,
Vip3 csomag 1999-4999 kamata 3.5%.
Mennyit is lehet keresni nos a minimális befektetés esetén ami 10USDT után naponta 0.2USDT kamatot kapunk.
A 0,20 USDT nem kerül azonnal jóváírásra a számlán, minden nap be kell jelentkezni , hogy igényelni lehessen a napi jövedelmet. Minden nap be kell jelentkezni mert 24 óra után a keresett összeg elveszik.

Ajánló program és működése

Az oldalon ajánló program működik, vagyis minden új felhasználó után, aki az ajánló linken keresztül csatlakozik, és 50 usdt befizetést teljesít, 1 usdt ajánlói jutalékot kap. A jutalom csak akkor jár ha az első befizetés eléri az 50 USDT-t.

Napi jutalékot is lehet keresni, több színt mélységig:

1. szint: 6%
2. szint: 4%
3. szint: 2%

Hogyan kapom meg a pénzt?

A kifizetések USDT formájában, TRC20 hálózaton keresztül történnek.

A Minergpt oldal átverés vagy nem?

A Minergpt esetleges csalás lehet. Fontos alaposan utánajárni a platformnak, mielőtt bármilyen befektetést hajtanánk végre rajta.

Amint látható fontos tudatosítanunk, hogy az internet tele van kihívásokkal, de ha ismerjük a figyelmeztető jeleket, elkerülhetjük a csapdákat, és kihasználhatjuk az online világ előnyeit. Tudj többet a linken:

Weblap adatok

A weboldal tulajdonosának információi nincsenek megadva, és a tartalom több más webhelyen is megtalálható.

A többi oldal linkjei:

https://www.minergpt.net/
https://www.990133.com/pc.html
https://www.668817.com/
https://bets300.com/pc.html
https://gpt000.xyz/index.html
https://gpt0000.xyz/index.html
https://gpt1111.xyz/index.html
https://gpt2222.xyz/index.html
https://gpt3333.xyz/index.html
https://gpt4444.xyz/index.html
https://gpt5555.xyz/index.html
https://gpt6666.xyz/index.html
https://gpt7777.xyz/index.html
https://gpt8888.xyz/index.html
https://gpt9999.xyz/index.html

Az Minergpt oldal értékelése és visszajelzések


A Minergpt webhely értékelése a Trustpilot oldalon nagyon alacsony.
Az minergpt.net és a többi, a cég által működtetett rengeteg oldal eléggé vegyes képet mutat. Találni olyan oldalt ahol a pontszám 100, de olyat is ahol csak 1.
A mostani szóban forgó domain nevek regisztrációs dátuma is vegyes képet mutat, de figyelembe kell venni a domain név adás-vétel lehetőségét, de az archive.org oldalon ellenőrizhető egy már létező régebbi domain tartalma. A „Search” részbe kell a weblapcímet illetve ki kell választani a „Search archived web sites” pontot.

Oldalakat érdemes a különböző weboldal ellenörző oldalakon is megnézni. A MinerGpt értékelése a Scamadviser és a Scam-detector.com oldalakon.

Átláthatóság és kapcsolattartás

A Minergpt nem kínál egyértelmű információkat a tulajdonosokról vagy a cég háttéréről. Az oldalon a kapcsolattartásra csak egy Telegram csoport áll rendelkezésre. Ez korlátozott kapcsolattartási lehetőséget jelent, és további kétségeket vet fel az oldal hitelességét illetően.

Összegzés és vélemény

A MinerGpt egy kétes kriptobányász oldal, amely valós lehetőségként van beállítva, de inkább átverésnek tűnik. A pénzkeresés hosszú távon bizonytalan, és a platform mögött állított kapcsolatok sem ellenőrizhetőek. Ahelyett, hogy megkockáztatnánk az időnket és a pénzünket, érdemes inkább megbízható és törvényes online kereseti lehetőségeket keresni.

És mint mindig ha valaki úgy dönt, hogy pénzt fektet be rajta csak olyan összeget szabad kockáztatni, amelyet megengedhetnek maguknak elveszíteni.


Ez a cikk a Naijanewlife és a Earn more cash today cikkek alapján készült.

A biztonság és megbízhatóság fontos szempontok az online pénzkeresés során. Ajánlott elkerülni a kétes platformokat, mint például az MinerGpt oldalt és helyette olyan megbízható lehetőségeket választani, amelyek nem járnak kockázattal. Ismerjük fel a figyelmeztető jeleket, és fedezzük fel a törvényes online kereseti lehetőségeket a biztonságos és fenntartható jövedelem eléréséhez.
Jó kiindulási pont lehet a témáról írt cikk:


Legutóbbi bejegyzések:

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top