Money well

A MoneyWell programmal pénzt lehet keresni játékokkal. Az alkalmazás lényege hogy az általa felajánlott játékokkal lehet játszani amiért pontokat ad és ezeket a pontokat lehet beváltani.

Money Well adatlap

  • Megnevezés: MoneyWell
  • Honlap: xxx
  • Típusa: pénzkereset játékokkal
  • Elérhető: Az egész világon
  • Kifizetési limit: 2000 pont
  • Kifizetés: Paypal, Ajándékutalvány

Több olyan program van amivel ugyan pénzt lehet keresni, de szerintem a Money Well alkalmazás egyik nagy előnye a letisztult kezelő felületen túl, hogy nincs benne reklám.

Aki folyamatosan letölti az új programokat, ami akár 20-30 pont/perc között is lehet, de nem ritka a 100 pont/perc is.

Arra figyelni kell, hogy az első inditásnál magas a pontszám, majd leesik.

Időnként Gold Deal ajánlat is van, amikor az alap pontszám többszöröse is lehet.

2023 óta a kifizetések megváltoztak és a pontokat időnként változó utalványokra lehet beváltani. Kifizetés csak PayPal-ra. 2000 pont után fizet , 0.16€-ot utalnak ami kb 60 forint.

Regisztráció után 1800 pont üdvözlő bonuszt kap az ember.


Van benne egy apró csalásra alkalmas rész amit érdemes kihasználni. Az alkalmazás a játékban eltöltött időt méri függetlenül attól hogy használom e a játékot vagy sem. Vagyis amíg aktívnak érzékeli a programot addig számol.

Az androidos telefonban van egy olyan opció amit a fejlesztői beállításokban lehet bekapcsolni, hogy töltés közben a képernyő nem kapcsol ki. Így elvileg 24 órában folyamatosan képes pontokat vagyis pénzt termelni a telefon.

Ez még nekem nem sikerült, viszont egy 1.5 – 2 órás telefon töltést eddig simán elszámolt úgy, hogy nem nyúltam a telefonhoz.


Véleményem szerint egy jó alkalmazás ha alkalmi játékokat keresünkLeave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top