Premise

A Premise alkalmazás lehetővé teszi a pénzkeresést mikro feladatok elvégzésével

Premise alkalmazás adatlap

Megnevezés: Premise
Honlap: premise.com
Cég: Premise Data
Típusa: mikro feladatok
Elérhető: Az egész világon
Kifizetési limit: 1450ft
Kifizetés: PayPay, coinbase
Hasonló platformok:
Vélemény: legális

Mi is az a Premise?

A Premise 2012-ben alakult, központja San Franciscóban található. Ez egy mobilalkalmazás, amely a világ különböző részein tevékenykedő közreműködők globális közösségét jutalmazza. A közreműködők feladata az, hogy segítsenek a világ különböző aspektusainak feltérképezésében. Ezt megtehetik feladatok elvégzésével, kérdőívek kitöltésével és fényképek megosztásával.


A Premise Data olyan szervezetekkel dolgozik együtt, mint a Bill & Melinda Gates Alapítvány , Google, a Világbank, és a
Egyesült Nemzetek Fejlesztési Programja a vállalkozások és a közösségek életminőségének javítása érdekében.
a világ minden táján. Korábbi projektek segítettek a Premise partnereinek megérteni az inflációt, az élelmiszerbiztonságot és a
a gazdasági fejlődést a nagyvárosokban és vidéki területeken.

Hogyan működik a Premise?

A Premise azt a célt szolgálja, hogy a résztvevők megosszák saját nézőpontjukat és tapasztalataikat a közösségi befektetési és támogatási döntésekhez. Azáltal, hogy feddhetetlenül és őszintén teljesítik a feladatokat, a közösség gyakorlati valóságának megértésében segítenek. Ezzel támogatják partnereiket, vállalatokat és civil szervezeteket abban, hogy pozitív és érdemi hatást érjenek el. Az alkalmazás már több mint 30 nyelven érhető el, köztük magyarul is.

Hogyan lehet regisztrálni?

A Premise alkalmazáshoz való regisztrációhoz egy e-mail címet és jelszót kell megadni.

Milyen feladatok vannak az alkalmazásban?

Az alkalmazás főoldalán, vagyis a feladat piactéren megjelennek az elérhető feladatok, amelyeket teljesíthetünk. A feladatok a cég megrendelőinek igényeinek megfelelően változhatnak.

Három feladat típus létezik:

  • Felmérés (kérdőívek)
  • Felfedezés
  • keresse meg

A feladatok típusa a megrendelők igényeitől függ, például kérdőívek kitöltése, helyek ellenőrzése, előre meghatározott helyek megjelölése a térképen, fotók készítése, valamint rövid kérdéssorok megválaszolása.

Elérhető feladatok

Beszéljünk részletesebben a helymeghatározásról vagyis a „keresse meg”. A főoldalon a feladat piactéren látható egy lista az elérhető helyekről, melyeket rögzíthetünk. Néhány példa ilyen helyekre: buszmegállók, vasútállomások, metróállomások, orvosi rendelők, gyógyszertárak, parkok, szobrok, iskolák, kulturális intézmények, vendéglátóhelyek (éttermek, kávézók stb.), postahivatalak, élelmiszerboltok stb.

A feladat elvégzésére egyszerű,
kiválasszuk azt, majd készítsünk róla egy fotót. Ezután beírjuk a hely nevét, az alkalmazás rögzíti a GPS-adatokatés válaszolunk néhány további kérdésre. Például megkérdezhetik az utca nevét, hogy az adott hely működik-e, és hogy korábban már jártunk-e ott stb…

Mennyit lehet keresni az alkalmazással?

Egyéb online pénzkereseti lehetőségek:

A kereseti lehetőségek az elvégzett feladatok számától függenek. Az elérhető összeg változik a feladatok hossza és nehézsége szerint. A felmérő kérdőívek kitöltéséért például körülbelül 10 forintot kaphatunk, míg a helymeghatározásért 45-95 forintot fizetnek, de vannak feladatok pár ezer forint értékben.

Fontos kiemelni, hogy az elérhető feladatok országonként és/vagy régiók szerint változnak. Az alkalmazás a telefon helymeghatározása alapján állítja össze a feladatokat, ezért azok változhatnak városonként vagy vidéki területeken. Egy nagyvárosban több lehetőség áll rendelkezésre, mint egy vidéki régióban.

Minden feladatnak van meghatározott lejárati dátuma. Ezért azt javaslom, hogy előnyben részesítsd azokat a feladatokat, amelyek a lejárati dátumhoz közelebb vannak, vagy amelyek közel állnak hozzád földrajzilag.

Hogyan történik a kifizetés?

A Premise alkalmazás világszerte elérhető, ezért a kifizetési lehetőségek országonként eltérhetnek. Itt PayPal és a Coinbase számlára történő kifizetés elérhető. Jelenleg a PayPal számlára vonatkozó kifizetési limit 2000 forint.

Összegzés

A Premise egy törvényesen működő alkalmazás, amely lehetőséget nyújt mikro feladatok elvégzésére és pénzkeresésre. Bár a kereseti lehetőségek jók, fontos tudni, hogy az elérhető feladatok nem minden helyen egyenlőek. Bizonyos területeken több feladat áll rendelkezésre, míg más helyeken kevesebb lehetőség van. Ha olyan területen élsz, ahol sok feladat áll rendelkezésre, akkor jelentős összeget kereshetsz az alkalmazással. Azonban, ha olyan városban vagy régióban tartózkodsz, ahol kevés az ajánlat, akkor ne várj túl sok bevételt tőle. Ugyanakkor viszonylag jó fizetést biztosít.
Ha tetszett a bejegyzés, kattints és lájkold az Facebook oldalon is!

Ha van észrevételed, javaslatod mond el a Facebook csoportban!


Legutóbbi bejegyzések

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top