Rateglo revízió  – átverés vagy nem?

Az RateGlo egy online pénzkereseti lehetőséget kínál ahol különböző márkák értékelésével és barátok meghívásával lehet pénz keresni.
De vajon valódi lehetőség a RateGlo vagy csak egy átverés? Vizsgáljuk meg az RateGlot és tekintsük át a kapcsolódó információkat.

Rateglo adatlap 

Megnevezés: RateGlo
Honlap: Rateglo.com
Típusa: ?
Mikor indult: 2023 szeptember 28
Elérhető: Az egész világon
Kifizetési limit: xxx
Kifizetés:
Hasonló platformok: Hasonló oldalak a scam kategóriában
Vélemény: Nem ajánlott

Mi az a Rateglo és hogyan működik?

Az Rateglo egy online pénzkereseti lehetőséget kínál ahol különböző márkák értékelésével és barátok meghívásával lehet pénz keresni.
A sikeres bejelentkezés után a RateGlo főoldala látható. Itt lehet véleményeket hagyni, nyomon követni a bevételeket, és hozzáférni a különböző szintekhez és feladatokhoz.


A RateGlo több módja van a pénz keresésének:

 • Márkák értékelése csillagokkal
 • Rövid értékelést illetve véleményt kell írni egy adott márkáról.
 • Szintlépés:  Minél több feladatot hajt végre, több ajánlat lesz elérhető  és kereseti lehetőségek is bővülnek.
  • A Rateglo három szintet kínál, amelyek mindegyike különböző pénzkereseti lehetőségeket biztosít. A magasabb szinteket, egyre jövedelmezőbb ajánlatok válnak elérhetővé. Az 1. munkaszint a kezdő szint, míg a 2. munkaszinthez 6,5 dollárnak kell lennie a számlán. A 3. munkaszint eléréséhez meg kell osztania a Rateglo-t és 3 ajánlót kell szerezni.
 • További feladatok:
  • A Rateglo lehetőséget kínál arra, hogy 5 és 200 dollár közötti összeget keressünk azzal, hogy videót készítünk a platformról a YouTube-csatornánkon. A videónak legalább 5 percesnek kell lennie, és tartalmaznia kell az  ajánló linkjet. A jogosultsághoz  legalább 200 feliratkozóval kell rendelkeznie.


Mennyi pénzt lehet keresni?


A RateGlo rendszerében a keresett összeg a szinttől és az elvégzett feladatok számától függ. Minél magasabb a szint, annál magasabb a jutalom.


Ajánló program


Pénzt lehet keresni az ajánló programmal amikor egy ismerőst meghívunk a RateGlo rendszerébe. Egyedi ajánló linken vagy kódon keresztül lehetséges.
Minden meghívott után 1$ kapunk ami akkor kerül jóváírásra amikor a barátunk eléri a 2. szintet.
Amikor a meghívott csatlakozott és eléri a 2. szintet, a meghívott (5$)  a meghivó (1$) jutalmat kap.


Kifizetés


Az Rateglo elméletileg kriptovalutában fizet, de az eddigi visszajelzések alapján nem fizet.


Weblap adatok


A Rateglo hivatalosan 2023. augusztus 28-án indult el. Ez a dátum jelzi a platform indulását, ahol elkezdte szolgáltatásait kínálni azoknak a felhasználóknak, akik márkaértékeléseken és ajánlásokon keresztül szeretnének pénzt keresni.


Az RateGlo oldal értékelése és visszajelzések


A Trustpiloton megosztott felhasználói tapasztalatok és vélemények alapján aggályokat vet fel a Rateglo legitimitása. Több magánszemély is negatív értékelést adott, hasonló panaszok érkeztek a bevételek eltűnéséről és a fiókok bezárásáról.


A weboldalról illetve a weblapcím alapján található néhány értékelés, de ott sem ajánlják az oldalt. 
A kevés információ is spam felderítő oldalakon található például

oldalakon, ahol nagyon alacsony pontszámot kapott vagyis a spam felderítő oldalak sem ajánlják ezt a platformot.

Átláthatóság és kapcsolattartás:


Néhány figyelmeztető jel a Rateglo használata előtt

 • 1. Ismeretlen vezérigazgató és iroda helye
  • A Rateglo nem átlátható, amikor a kulcsfontosságú vállalati információk, például a vezérigazgató személyazonossága és az iroda fizikai elhelyezkedése feltárásáról van szó. Ez a névtelenség kérdéseket vet fel a platform legitimitásával és elszámoltathatóságával kapcsolatban.
 • 2. Nem bejegyzett cég
 • 3. Nincs jelen a közösségi médiában
  • Egy jó hírű online platform jellemzően aktív és látható jelenlétet tart fenn a közösségi médiában. A Rateglo hiánya a népszerű közösségi oldalakon és fórumokon gyanús jelnek tekinthető, mivel a legitim vállalkozások gyakran használják ezeket a platformokat elköteleződésre és kommunikációra.
 • 4. Irreális kereseti állítások
  • Az olyan minimális feladatokért, mint például az értékelések hagyása és az ismerősök ajánlása, járó jelentős jövedelem ígérete túl szépnek tűnik. A túl szépnek tűnő kereseti lehetőségekről gyakran kiderül, hogy megtévesztő sémák.
 • 5. Magas minimális kifizetési összegek
  • A Rateglo minimális kifizetési összege 80 dollár. A magas összeg figyelemfelkeltő hatású, hogy a magas megkereshető összeg hatására többen csatlakozzanak.
 • 6. Negatív felhasználói tapasztalatok
  • Számos felhasználó számolt be nem kielégítő tapasztalatokról a Rateglo-val kapcsolatban, beleértve a számlák lezárását, hibákat és a jövedelmek eltűnését. Ezek a negatív vélemények az olyan platformokon, mint a Trustpilot, a platform legitimitásával és megbízhatóságával kapcsolatos lehetséges problémákra utalnak.
 • 7. Ellenőrizhető jövedelemforrás hiánya:
  • A Rateglo nem tesz közzé egyértelmű bevételi forrást. A felhasználók számára elengedhetetlen, hogy megértsék, hogyan tartja fenn magát egy platform, és honnan származik a bevételük.
 • 8. A Rateglo nem bejegyzett cég egyetlen ismert joghatóságban sem.

Fontos tudatosítanunk, hogy az internet tele van kihívásokkal, de ha ismerjük a figyelmeztető jeleket, elkerülhetjük a csapdákat. Érdemes a következő szócikket elolvasni, hogy többet megtudj az átverések fajtájáiról:


Összegzés és vélemény


A Rateglo érdekes lehetőséget kínál arra, hogy pénzt keressünk az interneten.
Tekintettel az említett figyelmeztető jelekre, a Rateglo iránt érdeklődőknek óvatosnak kell lenniük, és egészséges szkepticizmussal kell megközelíteniük a platformot. Tanácsos alaposan utánajárni és felmérni a kockázatokat, mielőtt időt és energiát szánunk bármilyen online kereseti lehetőségre, különösen akkor, ha olyan aggasztó tényezők kombinációjával szembesülünk, mint amilyenek a Rateglo-hoz kapcsolódnak.
Ahelyett, hogy vesztegetjük az időnket a Rateglon, érdemes inkább megbízható és törvényes online kereseti lehetőségeket keresni.

A szócikk az Ecyberplanet.com és a Lodpost.com oldalak alapján készült.

Végső gondolatok


A biztonság és megbízhatóság fontos szempontok az online pénzkeresés során. Ajánlott elkerülni a kétes platformokat, mint például az Rateglo, és helyette olyan megbízható lehetőségeket választani, amelyek nem járnak kockázattal. Ismerjük fel a figyelmeztető jeleket, és fedezzük fel a törvényes online kereseti lehetőségeket a biztonságos és fenntartható jövedelem eléréséhez.
Jó kiindulási pont lehet a témáról írt cikk:

Ismerd meg a digitális nomádokat, akik egy laptoppal és internettel a világ minden  tájáról tudnak dolgozni.


Ha tetszett a bejegyzés, kattints és lájkold az Facebook oldalt is!

Ha van észrevételed, javaslatod mond el a Facebook csoportban!


Legutóbbi bejegyzések

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top