Lance-free revízió – átverés vagy nem?

Az Lance-free online munkalehetőséget kínál, amely azt állítja, hogy napi feladatok elvégzése után pénzt kereshetünk.
De vajon valódi lehetőség vagy csak egy átverés? Vizsgáljuk meg az Lance-free munka lehetőséget és tekintsük át a kapcsolódó információkat.

Lance-free adatlap

Megnevezés: Lance-free
Honlap:https://Lance-free.store
Típusa: CPT oldal
Elérhető: Az egész világon
Költség: 30$
Kifizetési limit: $10
Kifizetés: Kriptvalutában
Hasonló oldalak: A különböző típusú csalásokat a „Spam” kategóriában lehet megtalálni
Értékelés: kockázatos

Mi az a Lance-free?

Az Lance-free az YTF oldalhoz hasonló, mások azt mondják a YTF klónja. Hasonlóan az YTF-hez egy állítólagos globális szolgáltató vállalat, amelyik kifejezetten az online vásárlási platformok kereskedőinek segítésére specializálódott, és célja a termékeladások növelése és a termékek rangsorolásának javítása.
Az Lance-free a tagoknak kínál részmunkaidős online munkalehetőséget egyfajta e-kereskedelmi platformon keresztül.

A Lance-free a piramisjátékokra jellemző sémát követi azt állítva.

Természetesen az interneten nem találni kapcsolatot ez az oldal és a reklámozott vállalatok között.

Hogyan működik a Lance-free?

Az Lance-free munkát kínál a platformján, ahol napi feladatokat kell végrehajtanunk. Az Lance-free elvárja, hogy az alkalmazottak rendelkezzenek jó hozzáállással, időben teljesítsék a feladatokat, és népszerűsítsék a platformot.

A tagság díját befizetve a felhasználók magasabb szintre léphetnek, ami magasabb jutalmakat eredményezhet. A tagsági  nem kerül visszatérítésre az együttműködési időszak alatt, de egy év után visszatéríthető.
Az Lance-free rendszerében 7 szint található (Vip1, Vip2, Vip3, Vip4, Vip5, Vip6, Vip7), és minél magasabb a szint, annál magasabb jutalmat lehet kapni.

Regisztráció után az alap szint a Vip0 itt csak 2 feladot lehet megcsinálni amire 2,8$ ad. Regisztráció után adhatnak 2$ regisztrációs bónuszt (Igényelni kell). Befizetés után adnak további 5$ bonuszt.
Azonban az Free-lance jellegénél fogva gyanússá teszi ezt a munkalehetőséget.

Mennyi pénzt lehet keresni?

Hasonlóan az YTF rendszeréhez itt is a keresett összeg a szinttől függ. Minél magasabb a szint, annál magasabb a jutalom. Például a Vip1 szinten 2$, a Vip2 szinten 9$, a Vip3 szinten pedig 30$ lehet keresni naponta. Az Lance-free rendszerében van egy ajánló program is, de nem feltétele a kifizetésnek.

Kifizetés

Az Lance-free elméletileg kriptovalutában fizet, de a kifizetések valódiságát nehéz ellenőrizni. A kezdeti időszakban lehet, hogy kifizetések történnek, de ez nem garantált hosszú távon. Ahogy lenni szokott a cég az elején még rendesen fizet, de meddig azt nem lehet tudni.

Amint látható fontos tudatosítanunk, hogy az internet tele van kihívásokkal, de ha ismerjük a figyelmeztető jeleket, elkerülhetjük a csapdákat, és kihasználhatjuk az online világ előnyeit. Tudj többet a linken:

A Lance-free oldal értékelése és visszajelzések

A weboldalról alapján nem találhatók megfelelő értékelések vagy visszajelzések.
A kevés információ is spam felderítő oldalakon található például

ahol nagyon alacsony pontszámot kapott vagyis a spam felderítő oldalak sem ajánlják ezt a platformot.

Átláthatóság és kapcsolattartás

Az Lance-free oldalán a kapcsolattartásra csak egy Telegram csoport áll rendelkezésre. Ez korlátozott kapcsolattartási lehetőséget jelent, és további kétségeket vet fel az oldal hitelességét illetően.

Összegzés és vélemény

A Lance-free egy kétes online munkalehetőség, amely valós lehetőségként van beállítva, de inkább átverésnek tűnik. A pénzkeresés hosszú távon bizonytalan, és a platform mögött állított kapcsolatok sem ellenőrizhetőek. Ahelyett, hogy megkockáztatnánk az időnket és a pénzünket a Lance-free oldalon, érdemes inkább megbízható és törvényes online kereseti lehetőségeket keresni.

A biztonság és megbízhatóság fontos szempontok az online pénzkeresés során. Ajánlott elkerülni a kétes platformokat, mint például az Lance-free oldalt, és helyette olyan megbízható lehetőségeket választani, amelyek nem járnak kockázattal. Ismerjük fel a figyelmeztető jeleket, és fedezzük fel a törvényes online kereseti lehetőségeket a biztonságos és fenntartható jövedelem eléréséhez.
Jó kiindulási pont lehet a témáról írt cikkek:


Legutóbbi bejegyzések

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top