Wintub revízió – átverés vagy nem?

A Wintub egy videónézős oldal ahol az általuk ajánlott videókat kell nézni amiért pénzjutalmat kapunk.

Wintub adatlap

Megnevezés: Wintub
Honlap: wintube.com
Típusa: videónézős oldal
Elérhető: Az egész világon
Kifizetési limit: xx
Kifizetés: PayPay
Hasonló platformok: A különböző típusú csalásokat a „Spam” kategóriában lehet megtalálni
Vélemény:scam

Mi a Wintub és hogyan működik?

A Wintub fő kereseti lehetősége a videónézés. Ez a fajta kereseti lehetőség viszonylag egyszerű. Meg kell nézni egy videót egy bizonyos ideig, és ezzel megkapjuk a jutalmat.

A rendszer meglehetősen egyszerűen működik, a videó lejátszás gombjára kattintva elindul a videó és az alján lévő időzítő elindul.
Legalább 34 másodpercet kell megnézni a videóból, amint az időzítő eléri a 34-et, megjelenik a „Teljes (Complete)” üzenet.
A felugró reklámot bezárva írja jóvá a jutalmat.

Egy másik módja annak, hogy jutalmakat szerezzen a Wintubon, ha meghív másokat, hogy csatlakozzanak az oldalhoz. Az ajánlóprogram nagyon egyszerű ha valaki regisztrál megkapjuk a jutalmat.

Mennyi pénzt lehet keresni?

Általában 0,5 és 0,6$ közötti összeget lehet keresni minden egyes videón. Ez valójában elég magas összeg összehasonlítva más videónéző oldalakkal. Azonban rengeteg panasz érkezett arra, hogy az összeg, elkezd csökkenni, miután elérték 50 dollárt.

A felhasználók arra panaszkodtak, hogy a jutalom drasztikusan lecsökken, körülbelül 0,02-0,03 dollárra.

Kifizetés

A megkeresett pénzt elméletileg a következő módokon tudjuk felvenni PayPal, Western Union, WebMoney vagy Payoneer és y minimum kivétel 80$.
További feltétel a minimum 15 meghívott ember.

Valós vagy átverés?

A már említett panaszok mellett van néhány figyelmeztető jel, amivel tisztában kell lenni, hogy megéri-e az időt az oldal vagy sem.

Fontos tudatosítanunk, hogy az internet tele van kihívásokkal, de ha ismerjük a figyelmeztető jeleket, elkerülhetjük a csapdákat, és kihasználhatjuk az online világ előnyeit. Olvass tovább, hogy megtudj többet!

Hogyan szúrjuk ki a csaló weblapokat

 1. Az oldaluk spam és valószínűleg rosszindulatú szoftvert tartalmaz.
  • Az első dolog, amit észre lehet venni, hogy több felugró hirdetést is megnyit, valahányszor rákattint az ember egy linkre.
  • Továbbá a vírusirtó szoftvert bejelez, hogy az oldal vírussal fertőzött. Normális esetben, amikor ez történik, az azt jelenti, hogy az oldalhoz rosszindulatú szoftver kapcsolódott, és a vírusírtó csak blokkolta azt. Érdemes megnézni a Paidfromsurveys videó értékelést.
 2. Nem rendelkezik érvényes e-mail címmel kapcsolatfelvételre.
  • Az email checkeren ellenőrizve az oldalon megjelölt e-mail cím nem működik.
  • Ez azt mutatja, hogy az általuk megadott e-mail cím nem működik, vagyis bármilyen kérdés vagy ha bármilyen probléma merül fel a fiókkal kapcsolatban, akkor nincs mód arra, hogy kapcsolatba lépjünk az ügyfélszolgálattal.
 3. Az ajánló programjuk szerint 1$ kapunk minden egyes regisztrált után. Eleve egy nagyon magas összeg összehasonlítva más oldalakkal.
  • Általában más GPT oldalakon további követelményeket kell teljesíteni (például egy rövid feladat elvégzése vagy egy bizonyos összeg elérése stb.), hogy valóban aktív felhasználó csatlakozott. A Wintubnál azonban nagyon magas azonnali jutalmat ad.
 4. Irreálisan magas bevétel
  • Összehasonlítva más oldalakkal, ahol videók nézésével lehet pénz keresni, NEM találni olyan legális oldalt, amely valóban 0,50$ felett fizet videónként.
 5. Rendkívül negativ értékelés a Trustpilot-on

For the first few days, you received 0.32, 0.28, and 0.40 USD extra paid video. But once you cross 50 USD, they provide you 0.003, 0.0032 blaw blaw. And you should also add 15 referrals, which is mandatory. Without adding 15 referrals, you cannot payout.

Összegzés

Amikor az online pénzkereseti lehetőségeket vesszük fontolóra, lényeges a biztonság és megbízhatóság legyen előtérbe helyezve. Kétes platformokkal, mint például a WinTub, való kapcsolódás potenciális kockázatokkal járhat, mint például személyes információk kiadása és pénzügyi veszteség.
Ahelyett, hogy kétes platformokon keresztül gyors és könnyű pénzt kergetnénk, ajánlott inkább törvényes online kereseti lehetőségeket felfedezni. Jó kiindulási pont lehet a témáról írt cikk:

Összességében az ember csak az idejét fogja vesztegetni, és ne számítson arra, hogy valaha is pénzt fog kapni.

Az oldal a Paidfromsurveys.com alapján készült.


Legutóbbi bejegyzések

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top