YTF revízió – átverés vagy nem?

Az YTF egy online munkalehetőséget kínál, amely azt állítja, hogy napi feladatok elvégzése után pénzt kereshetünk.
De vajon valódi lehetőség vagy csak egy átverés? Vizsgáljuk meg az YTF munka lehetőséget és tekintsük át a kapcsolódó információkat.

YTF adatlap

Megnevezés: YTF
Honlap:https://ytf5.com
Honlap:https://785828.com
Honlap:https://717511.com
Honlap:https://581786.com
Típusa: CPT oldal
Elérhető: Az egész világon
Költség: 60$
Kifizetési limit: $10
Kifizetés: Kriptvalutában
Hasonló oldalak: A különböző típusú csalásokat a „Spam” kategóriában lehet megtalálni
Értékelés: Megszűnt

Mi a YTF?

Az YTF vagy YTF Electronic Technology Ltd egy állítólagos globális szolgáltató vállalat, amelyik kifejezetten az online vásárlási platformok kereskedőinek segítésére specializálódott, és célja a termékeladások növelése és a termékek rangsorolásának javítása.
Az YTF a tagoknak kínál részmunkaidős online munkalehetőséget az egyfajta e-kereskedelmi platformon keresztül.

A YTF a piramisjátékokra jellemző sémát követi azt állítva, hogy már régóta müködik. Állítása szerint 2017-ben alakult, de csak 2021-ben lépett be a magyar piacra illetve, hogy számos ismert céggel működik együtt, többek között a Amazon, Spotify, WalMart, Bukalapak, eBay, Lazada, Orami .

Az YTF állitása szerint a cég az „amoeba” üzleti modell szerint müködik amire magyarul általában „amoeba modell” vagy „amőba modell” néven hivatkoznak. A amoeba olyan vállalati struktúra, amelyben a vállalatot kisebb, önálló működésű egységekre osztják, amelyek a saját költségvetésükkel rendelkeznek és felelősek a saját eredményeikért. Ez lehetővé teszi a rugalmasabb működést, az alkalmazkodást és a hatékonyságot a vállalati szintű döntések meghozatalában és a munkavállalók bevonásában. Az amoeba üzleti modell az amerikai vállalati tanácsadó, Kazuo Inamori nevéhez fűződik.

Természetesen az interneten nem találni kapcsolatot ez az oldal és ezen vállaltok között.

Hogyan működik a YTF?

Az YTF munkát kínál a platformján, ahol napi feladatokat kell végrehajtanunk. Az YTF elvárja, hogy az alkalmazottak rendelkezzenek jó hozzáállással, időben teljesítsék a feladatokat, és népszerűsítsék a platformot.

A tagság díját befizetve a felhasználók magasabb szintre léphetnek, ami magasabb jutalmakat eredményezhet. A tagsági  nem kerül visszatérítésre az együttműködési időszak alatt, de egy év után visszatéríthető.
Az YTF rendszerében 5 szint található (Vip1, Vip2, Vip3, Vip4, Vip5), és minél magasabb a szint, annál magasabb jutalmat lehet kapni.

Regisztráció után az alap szint a Vip0 (gyakornok) szint. Ezen a szinten 1 nap próbanap elérhető, utánna lehet „fejleszteni” a következő szintek valamelyikére.
Vip0-ban 1 napig lehet ugyan csak dolgozni, és 2 feladot lehet megcsinálni amire 1$ ad, de
regisztráció után adnak 8$ regisztrációs bónuszt. Így indulásnál lesz 9$ a számlán.
További bónusz is ígérnek, ha valaki 2,5 vagy 8 hónapnál tovább dolgozikott ott, további 500,1200 illetve 3000 dollár jutalmat is lehet kapni. Azonban az YTF jellegénél fogva gyanússá teszi ezt a munkalehetőséget.

Mennyi pénzt lehet keresni?

Az YTF rendszerében a keresett összeg a szinttől függ. Minél magasabb a szint, annál magasabb a jutalom. Például a Vip1 szinten 2,5$, a Vip2 szinten 8$, a Vip3 szinten pedig 24$ lehet keresni naponta. Az YTF rendszerében van egy ajánló program is, de nem feltétele a kifizetésnek.

Kifizetés

Az YTF elméletileg kriptovalutában fizet, de a kifizetések valódiságát nehéz ellenőrizni. Bár néhány banki kifizetési bizonylatot is mutattak a fórumokon, ezeknek a valódiságát nehéz ellenőrizni. A kezdeti időszakban lehet, hogy kifizetések történnek, de ez nem garantált hosszú távon. Ahogy lenni szokott a cég az elején még rendesen fizet, de meddig azt nem lehet tudni.

Weblap adatok

A cég honlapján megtekinthető egy cégkivonat a cég működési engedélyével. Ezek az adatok ellenőrizhetőek ami egy legális cég benyomását fogja kelteni.

Egy rövid kitekintés a Lionsgate esetében is egy hivatalosan bejegyzett a cégnyilvántartásban ellenőrizhető cégről volt szó holott a cég egy nem is létező címre volt bejegyezve.

Amint látható fontos tudatosítanunk, hogy az internet tele van kihívásokkal, de ha ismerjük a figyelmeztető jeleket, elkerülhetjük a csapdákat, és kihasználhatjuk az online világ előnyeit. Tudj többet a linken:

Az YTF oldal értékelése és visszajelzések

A weboldalról illetve a weblapcím(ek) alapján nem találhatók megfelelő értékelések vagy visszajelzések  figyelembe véve, hogy milyen régóta működik a vállalat.
A kevés információ is spam felderítő oldalakon található például

oldalakon,ahol nagyon alacsony pontszámot kapott vagyis a spam felderítő oldalak sem ajánlják ezt a platformot.

A mostani szóban forgó domain neveket már régen regisztrálták, de az archive.org adatai alapján nem az YTF oldal tartalma volt látható. Ellenőrizhető az archive.org oldalon. A „Search” részbe kell a weblapcímet illetve ki kell választani a „Search archived web sites” pontot.

Átláthatóság és kapcsolattartás

Az YTF oldalán a kapcsolattartásra csak egy Telegram csoport áll rendelkezésre. Ez korlátozott kapcsolattartási lehetőséget jelent, és további kétségeket vet fel az oldal hitelességét illetően.

Összegzés és vélemény

A YTF egy kétes online munkalehetőség, amely valós lehetőségként van beállítva, de inkább átverésnek tűnik. A pénzkeresés hosszú távon bizonytalan, és a platform mögött állított kapcsolatok sem ellenőrizhetőek. Ahelyett, hogy megkockáztatnánk az időnket és a pénzünket a YTF-en, érdemes inkább megbízható és törvényes online kereseti lehetőségeket keresni.

A biztonság és megbízhatóság fontos szempontok az online pénzkeresés során. Ajánlott elkerülni a kétes platformokat, mint például az YTF, és helyette olyan megbízható lehetőségeket választani, amelyek nem járnak kockázattal. Ismerjük fel a figyelmeztető jeleket, és fedezzük fel a törvényes online kereseti lehetőségeket a biztonságos és fenntartható jövedelem eléréséhez.
Jó kiindulási pont lehet a témáról írt cikkek:


Legutóbbi bejegyzések

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top