TrGroup revízió  – átverés vagy nem?

Az TrGroup egy online munkalehetőséget kínál, amely azt állítja, hogy napi feladatok elvégzése után pénzt kereshetünk.
De vajon valódi lehetőség vagy csak egy átverés? Vizsgáljuk meg az TrGroup munka lehetőséget és tekintsük át a kapcsolódó információkat.

Ahogy a címből is kitalálhattad, ezen az oldalon a TRGroup oldalról egy rövid áttekintést lesz olvasható.

Ebből az ismertetőből megtudhatod, hogy a TRGroup oldal neked való-e, mielőtt csatlakoznál.

Ebben az elemzésben megtudhatod , hogy mik az oldallal kapcsolatos tapasztalatok vélemények illetve, hogy mik az előnyei illetve hátrányai így egy tájékozott döntést tudsz hozni. Az értékelés végére világosan láthatod, hogy érdemes-e csatlakoznoni vagy inkább más internetes pénzkereseti lehetőséggel próbálkoznál, hogy plusz bevételhez juss.

TrGroup adatlap

Megnevezés: TrGroup
Honlap: https://tr2015us.org
Honlap: https://trgroup.tv/
Honlap: https://trgroupvip.com/
Oldal indulása: 2023 április
Típusa: CPT oldal
Elérhető: Az egész világon
Költség: 105 USDT
Kifizetési limit: $10
Kifizetés: Kriptvalutában
Hasonló oldalak:A különböző típusú csalásokat a „Spam” kategóriában lehet megtalálni
Értékelés: Nem ajánlott

Mi  a TrGroup?

Az TR vagy TR E-commerce group egy állítólagos globális szolgáltató vállalat, főként vállalatok számára nyújt szakmai értékesítési tervezési szolgáltatásokat.
A TrGroup a tagoknak kínál részmunkaidős online munkalehetőséget a platformon keresztül.

A TrGroup  a piramisjátékokra jellemző sémát követi azt állítva, hogy már régóta müködik. Állítása szerint 2016-ben alakult, de csak 2022-ben lépett be a bolgár piacra illetve, hogy számos ismert céggel működik együtt, többek között a John Lewis, Mercari, Newegg, eBay, BestBuy, Walmart.

Természetesen az interneten nem találni kapcsolatot ez az oldal és ezen vállaltok között.

Hogyan működik a TrGroup?

Az TrGroup munkát kínál a platformján, ahol napi feladatokat kell végrehajtanunk. Az TrGroup elvárja, hogy az alkalmazottak rendelkezzenek jó hozzáállással, időben teljesítsék a feladatokat, és népszerűsítsék a platformot.

A tagság díját befizetve a felhasználók magasabb szintre léphetnek, ami magasabb jutalmakat eredményezhet. A tagsági  nem kerül visszatérítésre az együttműködési időszak alatt.

Az TrGroup rendszerében a szintrendszer  T0-tól T9-ig  és V1-től V9-ig plusz Tt,-Director szintek vannak. Természetesen minél magasabb a szint, annál magasabb jutalmat lehet kapni.
Azonban az TrGroup jellegénél fogva gyanússá teszi ezt a munkalehetőséget.

Regisztráció után az alap szint a T0  szint. Ezen a szinten a próbanap érhető csak el utánna lehet „fejleszteni” a következő szintek valamelyikére.
További bónusz is ígérnek, az egyik napi aktivitás bónusz illetve kétféle csapat bónusz. Egy csapat aktivitási és egy csapat méret bónusz.

Mennyi pénzt lehet keresni?

Az TrGroup rendszerében a keresett összeg a szinttől függ, illetve ahogy látható egyébbonusuoktól. Minél magasabb a szint, annál magasabb a jutalom. Az TrGroup rendszerében van egy ajánló program is, de nem feltétele a kifizetésnek.

Kifizetés

Az TrGroup elméletileg kriptovalutában fizet, de a kifizetések valódiságát nehéz ellenőrizni. A kezdeti időszakban lehet, hogy kifizetések történnek, de ez nem garantált hosszú távon. Ahogy lenni szokott a cég az elején még rendesen fizet, de meddig azt nem lehet tudni.

Weblap adatok

A cég honlapján megtekinthető egy cégkivonat a cég működési engedélyével. Ezek az adatok ellenőrizhetőek ami egy legális cég benyomását fogja kelteni.

Egy rövid kitekintés a Lionsgate esetében is egy hivatalosan bejegyzett a cégnyilvántartásban ellenőrizhető cégről volt szó holott a cég egy nem is létező címre volt bejegyezve.

Amint látható fontos tudatosítanunk, hogy az internet tele van kihívásokkal, de ha ismerjük a figyelmeztető jeleket, elkerülhetjük a csapdákat, és kihasználhatjuk az online világ előnyeit. Tudj többet a linken:

Az TrGroup oldal értékelése és visszajelzések

A weboldalról illetve a weblapcím(ek) alapján nem találhatók megfelelő értékelések vagy visszajelzések  figyelembe véve, hogy milyen régóta működik a vállalat. A egyik oldalról értékelés található a Trustpilot.com oldalon.
A kevés információ is spam felderítő oldalakon található például

Az oldalakon, ahol nagyon alacsony pontszámot kapott vagyis a spam felderítő oldalak sem ajánlják ezt a platformot.

A mostani szóban forgó domain neveket frissen regisztrálták, de az archive.org oldalon ellenőrizhető egy már létező régebbi domain tartalma. A „Search” részbe kell a weblapcímet illetve ki kell választani a „Search archived web sites” pontot.

Átláthatóság és kapcsolattartás

Az TrGroup oldalán a kapcsolattartásra csak egy Telegram csoport áll rendelkezésre. A Telegramm csoportot 2023 áprilisában hozták létre. Ez korlátozott kapcsolattartási lehetőséget jelent, és további kétségeket vet fel az oldal hitelességét illetően.

Összegzés és vélemény

A TrGroup egy kétes online munkalehetőség, amely valós lehetőségként van beállítva, de inkább átverésnek tűnik. A pénzkeresés hosszú távon bizonytalan, és a platform mögött állított kapcsolatok sem ellenőrizhetőek. Ahelyett, hogy megkockáztatnánk az időnket és a pénzünket, érdemes inkább megbízható és törvényes online kereseti lehetőségeket keresni.

A biztonság és megbízhatóság fontos szempontok az online pénzkeresés során. Ajánlott elkerülni a kétes platformokat, mint például az TRGroup oldalt és helyette olyan megbízható lehetőségeket választani, amelyek nem járnak kockázattal. Ismerjük fel a figyelmeztető jeleket, és fedezzük fel a törvényes online kereseti lehetőségeket a biztonságos és fenntartható jövedelem eléréséhez.
Jó kiindulási pont lehet a témáról írt cikk:


Legutóbbi bejegyzések

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top